No vīzijas līdz pielāgotam risinājumam ar AJ Produkti

No vīzijas līdz pielāgotam risinājumam ar AJ Produkti

Esam pārliecināti - birojs ir daudz vairāk nekā tikai vieta, kur strādāt. Tai jābūt arī funkcionālai un iedvesmojošai videi, kas veicina efektivitāti, atspoguļo uzņēmuma identitāti un uzrunā darbiniekus. AJ Produkti ir eksperti interjera dizaina risinājumu izstrādē, kas nodrošina tieši šādu darba vidi.

Kas īsti ir pārdomāta biroja vide? Atbilde ir pilnībā atkarīga no attiecīgā uzņēmuma un tā darbības sfēras, vīzijas un darbinieku vajadzībām. Taču skaidrs ir tas, ka arvien vairāk uzņēmumu vadītāji apzinās, ka pārdomāts biroja interjers ir svarīga uzņēmuma veiksmes stāsta sastāvdaļa. Mēs varam palīdzēt padarīt biroju par vietu, kur cilvēki uzplaukst, jūtas labi un pilnībā izmanto savu potenciālu.

Mūsu prioritate un priekšrocība ir personīgais serviss un tas, ka vienmēr strādājam kopā ar klientu, lai rastu atbilstošāko risinājumu. 

Soli pa solim uz vajadzībām pielāgotu biroju
Projekta vadītājiem ir īpaši svarīga loma visā procesa gaitā no idejas līdz projekta pilnīgai realizāciaji. Katrs jauns interjera projekts sākas ar rūpīgu klientu vajadzību, vēlmju un apstākļu analīzi. Tas ir sākuma punkts, lai varētu radīt optimālu vidi, kas veicina radošumu un produktivitāti un ir pielāgota konkrētām darba metodēm un uzdevumiem.

Kā optimāli izmantot esošo telpu? Kā veidot kvalitatīvu akustisko vidi daba vietā? Kā radīt vienotu interjeru visā uzņēmumā? Šie ir tikai daži no biežāk uzdotajiem jautājumiem. Taču atbildes katram klientam būs individuālas.

Esam pārliecināti - interjera dizainam jābūt ilgtspejīgam, bet tajā pašā laikā pielāgojamam, saka Anete Eklunda (AJ Produkti Zviedrijas birojs), kura izstrādā interjera dizaina plānus un telpu 3D plānojumus, kas sniedz skaidru priekšstatu par gala rezultātu un ilustrē, kā telpas var izmantot maksimāli efektīvi.
Mēs liekam lielu uzsvaru uz funkcionālajām daļām, piemēram, ergonomiku, pielāgojamību un interjera ilgtspējību.

Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.