Babītes vidusskolas telpu iekārtošana

Babītes vidusskolas telpu iekārtošana

Kad mūsu projektu vadītājus, kā nozares ekspertus uzrunāja Babītes vidusskola, saņēmām darba uzdevumu izveidot modernu, funkcionālu un praktisku mācību vidi skolēniem kā arī brīvā laika telpu mācībspēkiem. Sadarbībā ar interjera dizaineri Zani Vecumnieci tika izveidots vidusskolas telpu iekārtojuma 3D plānojums, piemeklējot atbilstošākos risinājumus izvirzītā mērķa sasniegšanai.

Mūsu uzdevums - radīt mūsdienīgas mācību iestādes interjeru, kurā valda dinamiska noskaņa, kvalitatīvi apdares un mēbeļu materiāli košās krāsās, kas uzlabo omu un iepludina enerģiju!
 
Babītes vidusskolas jaunās piebūves četros stāvos ir izvietotas 34 mācību klases, 18 laboratorijas, 9 administrācijas kabineti, kā arī multifunkcionālā telpa, kas apvieno gan garderobes, gan atpūtas funkciju.
 
Izglītības iestādes mērķis bija izveidot mūsdienīgu, funkcionālu un ērtu mācību vidi ar plašu pielāgojamību. Starptautiskais mēbeļu ražotājs un piegādātājs AJ Produkti kopā ar interjera dizaineri Zani Vecumnieci izveidoja vidusskolas telpu iekārtojuma 3D plānojumu, piemeklējot atbilstošākos risinājumus izvirzītā mērķa sasniegšanai – dinamiskam, dzīvespriecīgam un funkcionālam interjeram prasīgai skolas videi.

Telpu iekārtojumā un interjera risinājumu izvēlē galvenais nosacījums bija atbilstība mācību priekšmetiem, jaunākām tehnoloģijām, mūsdienīgām mācību metodēm un dažādiem bērnu attīstības posmiem.

Košas grīdu un sienu krāsas apvienojumā ar neitrāliem mēbeļu materiālu toņiem rada dinamisku, gaumīgi līdzsvarotu kopskatu, kas stimulē un attīsta radošumu un pozitīvu gaisotni mācību telpās.

Veiksmīgam mācību procesam ir svarīgi nodrošināt izglītojamajiem gan individuālas mācību zonas, gan iespēju strādāt grupās.

skolēnu galdi
Mācību klasēs tika izvēlēti skolas mācību galdi BORÅS ar sevišķi izturīgo augstspiediena lamināta (HPL) virsmu, kas sertificēti atbilstoši EN1729 un EN527 standartiem.
skolēnu galds
Lai uzlabotu skolēnu koncentrēšanās spējas, veicinātu radošumu un kustību, aktivitāšu klasēs tika izvietoti skolas galdi SONITUS TRIANGEL ar trokšņu slāpējošiem virsmas materiāliem.
AJ Produkti ergonomiskās mēbeles izglītības iestāžu prasīgai videi ar īpaši izturīgu augstspiediena lamināta (HPL) virsmas apdari nodrošina ilgmūžību un kvalitāti, pateicoties materiālu augstai nodilumizturībai un mitrumizturībai. Virsmu noapaļotās apmales novērš traumu risku. Mēbeles izglītības iestādēm, ko ražo un piegādā AJ Produkti, ir īpaši novērtētas un pieprasītas izglītības iestāžu vidū Skandināvijā.

Skandināvu dizaina skolēnu krēsli LEGERE, kas aprīkoti ar ergonomiskas formas, nodilumizturīgo augstspiediena laminātu (HPL) sēdvirsmu un parocīgo, izliektas formas rāmi, ir arī vienkārši uzkarināmi uz galda virsmas ērtākai telpu uzkopšanai.
AJ Produkti mēbeles skolas telpām izvēlētas atbilstoši augstas intensitātes nodrošināšanai, tāpēc materiālu kvalitātei un 7 gadu garantijai bija izšķiroša loma.
Tā kā izglītības iestādē šobrīd mācās nedaudz vairāk kā 1100 izglītojamo, tad plašām un pārdomātām telpām ir īpaši liela nozīme izglītojamo plūsmas organizēšanā, lai neveidotos nevajadzīga drūzma no rītiem un starpbrīžos. Atpūtas brīžiem, kā arī sarunu veicināšanai un plūsmas koordinācijai plašajos koridoros izvēlēti koši akcenti – apaļas saliņas-soli Octo, kur ne vien apsēsties un parunāties, bet arī pārvilkt apavus vai apēst pusdienu maizīti.
Lai nodrošinātu izglītojamajiem ērtu un drošu personīgo mantu un apģērbu uzglabāšanu, plašajās koridora telpās tika iekārtota kompakta, funkcionāla garderobe, lai katrai lietai būtu sava vieta.

Garderobēm tika izvēlēti metāla garderobes skapīši CAMPUS, kur katram skolēnam ir savs personīgais nodalījums, lai tajā var novietot gan apģērbu, gan citas personīgās mantas. Katrs no skapīšu nodalījumiem tikai pielāgots ar ciparu uzlīmēm, lai bērniem ir viegli atrast savu skapi.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.