Orkla biroja telpas

Mūsu klienta pieredzes stāsts – Orkla Biscuit Production

Produktivitātes pamatā ir ergonomiska, funkcionāla un ērta darba vieta. AJ Produktiem kā ergonomisku mēbeļu ekspertiem vienmēr ir prieks sadarboties gan ar individuāliem klientiem, gan uzņēmumiem, lai iekārtotu darba vietas, kas atbilst labākajiem kvalitātes standartiem, sniedzot iespēju strādāt ērti. Lepojamies ar veiksmīgo sadarbību ar Orkla Biscuit Production, daļēji iekārtojot jaunās ražotnes biroja daļu un virtuvi ar mūsu mēbelēm.

Kādēļ AJ Produkti?

Šo iespēju ieguvām uzvarot iepirkumu konkursā, kur sniedzām vienu no labākajiem piedāvājumiem. Orkla Biscuit Production iepirkumu vadītāja Ilona Ubeiko izceļ ne tikai cenu ziņā adekvāto piedāvājumu, bet arī AJ Produktu mēbeļu stilu un dizainu, kas atbilst Orkla Biscuit Production komandas izpratnei par to, kā jāizskatās mūsdienīgam ofisam. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka arī Skandināvu kolēģi sadarbojas ar AJ Produkti, lai daļēji aprīkotu savas ofisa telpas.
Biroja skapis
Biroja skapis MODULUS
ēdnīcas telpā krēsli un galds
Plastmasas krēsls RIO

Kādas ir atsauksmes?

Orkla Biscuit Production darbinieki novērtē jauno biroju, kas daļēji iekārtots ar AJ Produkti mēbelēm. llona Ubeiko, kura vadīja jaunās ražotnes biroja daļas un virtuves iekārtošanu ar AJ Produktu mēbelēm, stāsta, ka viņas kolēģi īpaši novērtē jauno mēbeļu ergonomiskumu un dizainu. Prieku sagādā gan augstumā regulējami galdi , gan ergonomiski biroja krēsli, kas darba dienu padara daudz patīkamāku.
llona Ubeiko, Orkla Biscuit Production
sapulču galds un krēsli
AJ Produktu  komanda ir spējusi izprast tieši Orkla Biscuit Production vajadzības un vēlmes. Ilona Ubeiko izceļ AJ Produktu pārdošanas komandas atsaucību un spēju pielāgoties klientam, izprotot un iedziļinoties mūsu vajadzībās, spējot piemeklēt nepieciešamo. AJ Produkti spēja reaģēt arī situācijās, kad  “krēslus vajadzēja jau vakar”.

Pozitīvās atsauksmes apliecina AJ Produktu kvalitāti un konkurētspēju.
Ja arī Tev vai Tavam uzņēmuma ir aktuāla biroja iekārtošana, sazinies ar info@ajprodukti.lv un padari savu darba dienu ērtāku.


Sapulču krēsls zilā krāsā
Krēsls FAIRFIELD
Mīksts atpūtas krēsl ar atzveltni un roku balstiem
Krēsls NEO

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.