Biroja telpas

Klienta pieredzes stāsts – Schwenk Latvija

AJ Produkti palīdzējuši SCHWENK Latvija radīt modernu un dinamisku darba vidi, nodrošinot  dažādus produktus rūpnīcas jaunās biroja un darbinieku kopā sanākšanas ēkas iekārtošanai.
Sākot no ergonomiskiem biroja stāvgaldiem un praktiskiem skapjiem līdz individuāli radītai apmeklētāju sagaidīšanas zonas  letei un  garderobēm ar iebūvētu ventilācijas sistēmu, mūsu produkti ir palīdzējuši radīt ne tikai vizuāli pievilcīgu, bet arī efektīvu un komfortablu darba vidi.
SCHWENK Latvija ar AJ Produktiem sadarbojas jau vairākus gadus, jo gandrīz vienmēr AJ Produkti spēj piemeklēt nepieciešamo.
Jānis Cakuls, Schwenk Latvija projektu inženieris

Jānis uzsver, ka “komunikācija vienmēr ir ātra, atbildes uz mūsu jautājumiem tiek saņemtas ātri, kā arī liels pluss AJ Produktiem ir tas, ka viņi veic arī mēbeļu uzstādīšanu. Mēbeļu dizains ir ergonomisks, tas ļoti labi iederas mūsu interjerā, kā arī apvieno skaisto ar praktisko”.

Šī sadarbība ir pierādījums tam, ka ir iespējams apvienot funkcionalitāti ar estētiku, lai veidotu pārdomātu un ērtu darba vidi, kas atspoguļo uzņēmuma identitāti un vērtības, ļaujot darbiniekiem sasniegt savu maksimālo potenciālu. 

Esam gandarīti par labām atsauksmēm no ilgtermiņa partneriem. Kopā veidojam efektīvu un modernu darba vidi nākotnei!


Mēs, uzņēmums AJ Produkti, vēlamies pateikties par izrādīto uzticēšanos un sadarbību un novēlam veiksmi!