Piecu veidu aktivitātes ar kolēģiem, neskaitot kafijas pauzes

Piecu veidu aktivitātes ar kolēģiem, neskaitot kafijas pauzes

Pāreja uz attālinātu darbu daudziem no mums ir likusi novērtēt komandas sajūtu darbā. Tagad, kad beidzot varam atgriezies savās darbavietās, socializēšanās klātienē dažiem var šķist nepierasta. Gaisotne atpūtas telpā var būt klūsāka nekā pirms pandēmijas. Tādēļ tieši tagad ir īstais brīdis pievērsties aktivitātēm, kas palīdz striprināt savstarpējās attiecības kolēģu starpā un “lauzt ledu”! Piedāvājam piecus labākos ieteikumus.

Filmu vai seriālu klubs

Vispopulārākais sarunu temats atpūtas telpā, neskaitot laika apstākļus, noteikti ir skatītākās filmas un seriāli. Kādēļ gan to neveidot, kā organizētu aktivitāti? Koncepts ir vienkāršs un to var strukturēt pēc vēlēšanās. Viena sērija nedēļā vai visa sezona mēneša laikā. Iepriekš norunāti diskusiju temati vai individuālas recenzijas. Turklāt viegli var iesaistīt arī kolēģus, kas strādā attālināti, pieslēdzoties sarunai videokonferencē.

Labdarības tirdziņš/mainīšanās diena

Iepazīti kolēģus, atjaunojot sava drēbju skapja saturu! Personīgais ģērbšanās stils vai gaume, kas atklājas interjera dizainā, var daudz pastāstīt par katra cilvēka personību. Turklāt tas var kļūt par lielu pārsteigumu! Jebkurā gadījumā daudzas mūsu īpašumā esošas lietas ir ar savu stāstu, un kāda no tām var kalpot par lielisku ievadu sarunai. Labdarības tirdziņam vai mainīšanās dienai var būt arī sava tēma. Piemēram, ballītes, spīguļi, grāmatas, kurpes vai, piemēram, “visnejēdzīgākais pirkums”.

Pusdienlaika joga vai meditācija

Kopīgām jogas un meditācijas sesijām darba vietā ir daudz priekšrocību, un tā nav tikai attiecību veidošana. Joga un meditācija novērš stresu un saspringumu, ļauj izkustēties, uzlabo asinsriti un sniedz smadzenēm tik nepieciešamo pārtraukumu.

Piektdienas viktorīna

Kuram gan nepatīk jautra viktorīna!? Iespēju ir tiešām daudz! Sadaliet savu komandu grupās, vai sacenšaties savā starpā individuāli. Izveidojiet grafiku un vadiet viktorīnu uz maiņām, izdomājot savas tēmas vai izmantojot tīmeklī pieejamos viktorīnu jautājumus. Tādās vietnēs kā kahoot.com tu vari izveidot savu viktorīnu vai izmantot citu izveidotās viktorīnas. Tā kā daudzi strādā no mājām, tad tādas tīmekļa vietnes un lietotnes kā Kahoot var būt labs risinājums, jo viss saturs un resurss ir pieejams digitāli.

Kafijas paužu klubs

Atzīstam, mēs solījām sarakstu bez kafijas pauzēm, tomēr nespējām atturēties! Pārtraukuma laiks dažiem cilvēkiem ir svēta lieta, tomēr te arī ir daudz potenciāla. Kafijas paužu klubs var būt pavisam vienkāršs, piemēram, reizi nedēļā, uz maiņām ieceļot atbildīgo par atspirdzinājumiem. Tāpat uzkodas no citām valstīm vai gardumi, iedvesmojoties no filmas, sniegs daudz tematu sarunai.
Lūdzu uzgaidi...