Dzīve darbā – padomi, kā justies labāk

Dzīve darbā – padomi, kā justies labāk

Ir tāda vieta, uz kuru dodas lielākā daļa pieaugušo gandrīz katru dienu un pavada tajā lielāko daļu savu nomoda stundu 35, 40 un dažreiz gandrīz 50 gadus. Mēs, protams, runājam par darbavietu, kas daudziem ir kā otrās mājas. Tādēļ ir svarīgi, lai Tavas biroja mēbeles ļauj Tav justies ērti un nodrošina nepieciešamo ergonomiku visas dienas garumā.

Uzņēmums AJ Produkti palīdz cilvēkiem darbā justies labi, nodrošinot biroja mēbeles un interjera piederumus, kas uzlabo darba vidi. Vairāk nekā 40 gadus esam pētījuši dažādas darbavietas un zinam, kādām tām jābūt.

,,Dzīve darbā” – tā saucas dokumentāls seriāls, kurā mēs pētām, kā cilvēki jūtas darba vietās, kā atsevišķi tā arī grupās. Mēs apskatām dažādas situācijas un vides, kuras Tu noteikti atpazīsi. Ceram, ka Tev patiks un mūsu padomi lieti noderēs, lai uzlabotu Tavu darba vidi.

 

 

 

 

 

Biroja krēsli

Mūsu sortimentā, plašā piedāvājumā, ir pieejami ergonomiski biroja krēsli ar modernu un funkcionālu dizainu. Kvalitatīvs biroja krēsls ir viens no svarīgākajiem darba vides elementiem birojā. Zināms, ka biroja darbinieki, sēdus stāvoklī pavada lielāko daļu savas darba dienas. Mūsu ķermenis ir radīts kustībām, tādēļ ilgstoša atrašanās sēdus pozā nogurdina mūs gan fiziski, gan garīgi. Garīgais nogurums samazina koncentrēšanās spējas un produktivitāti, bet fiziskais nogurums var radīt arī veselības problēmas. Protams, labākais ieteikums ir nodrošināt regulāras atpūtas pauzes un fiziskas aktivitātes vismaz reizi stundā. Taču tikpat svarīgs ir ergonomisks atbalsts, kad darbs tiek veikts sēdus pozīcijā. Tieši tādēļ ir svarīgi, lai izvēlētais biroja krēsls ir ar pēc iespējas plašākām pielāgošanas iespējām. Mūsu piedāvājumā ir pieejami dažādu dizainu biroja krēsli ar plašām pielāgošanas iespējām un ergonomiskām funkcijām. Tādēļ mēs esam pārliecināti - biroja krēsla izvēlē, Tev nav jāsamierinās ar kompromisiem. Ergonomiski, kvalitatīvi un Ilgmūžīgi biroja krēsli, kas uzlabos ikviena darbinieka darba vidi ir vien pāris klikšķu attālumā. Ja nepieciešama palīdzība izvelēties piemērotāko biroja krēslu, jautā mūsu pieredzes bagātajiem produktu speciālistiem un mēs ar prieku Tev palīdzēsim.

Biroja galdi

Līdzīgi kā kvalitatīvs biroja krēsls arī biroja galds ir svarīgs darba vides elements birojā. Protams, biroja galdi mēdz būt dažādi, taču izvēlēties atbilstošāko šķiet visai vienkāršs uzdevums. Taču ir dažas nianses, ko der ņemt vērā, pirms iegādājies biroja galdu. 
Pirmkārt, mēs iesakām jau laikus veikt mērījumus telpā un apdomāt nepieciešamo biroja galda virsmas izmēru. Iespējams, tava darba ritmam piemērots būs kompakta izmēra biroja galds, kas sniegs papildu vietu biroja telpā. Vai, iespējams, tieši otrādi - tev nepieciešama lielāka darba virsma, lai viss vajadzīgais būtu ērti sasniedzams un vienmēr pa rokai!? 
Darba virsmas nodilumizturība ir vēl viens aspekts, kas jāņem vērā. Kvalitatīvs biroja galds kalpos ilgi. Tas attiecas gan uz kāju rāmi, gan uz darba virsmu. Virsmai jābūt ar paaugstinātu nodilumizturību un mitrumizturību, ja gadās uz tās izliet rīta kafiju vai apgāzt vāzi ar ziediem. Mūsu piedāvājumā ir biroja galdi, kas aprīkoti ar ērti un viegli kopjamām virsmām, uz kurām nepaliek pirkstu nospiedumi un putekļi. Ir pieejami biroja galdi ar troksni absorbējošām virsmām, lai samazinātu trokšņa līmeni birojā vai mācību telpā. 
Arī biroja galda virsmas formas mēdz būt dažādas. Kāds biroja galds būtu piemērotāks tev? Klasisks taisnstūra biroja galds, vai stūra galds? Varbūt ērtākais risinājums ir biroja galds ar ērtu virsmas izliekumu? 
Kā redzi, biroja galda izvēle, kas sākotnēji var šķist pavisam ātrs process, prasa iedziļināšanos un rūpīgu izvērtēšanu. Lai palīdzētu ātrāk un ērtāk atrast tieši tev piemērotāko biroja galdu, jautā mūsu produktu speciālistiem, un mēs ar prieku tev palīdzēsim. 

Rakstāmgaldi

Rakstāmgaldi ir viens no biroja galdu veidiem, taču tie nereti tiek lietoti arī mācību, prezentāciju vai sapulču telpās. Ierasti rakstāmgalds ir galds ar taisnstūra formas virsmu un četru kāju rāmi. Mūsu sortimentā atrodami gan šādi klasiski rakstāmgaldi, gan moderna dizaina stūra un arī augstumā regulējami rakstāmgaldi.
Lai izvēlētais rakstāmgalds būtu atbilstošs un ērts, izvēloties jaunu galdu, ieteicams vispirms atbildēt uz sekojošajiem jautājumiem.
  1. Kāda augstuma rakstāmgalds tev nepieciešams?
  2. Kāda izmēra virsma tev nepieciešama?
  3. Kāds kāju rāmis ir atbilstošākais?
  4. Kādas krāsas un dizaina galdu vēlies iegādāties? 
Kad zināsi atbildes uz šiem jautājumiem, izvēlēties jaunu rakstāmgaldu būs krietni vieglāk. Mūsu sortimentā ir atrodami kvalitatīvi rakstāmgaldi ar modernu dizainu, kas lieliski iederēsies gan klasiska interjera birojos, gan dinamiskā un radošā mācību vidē. Lai atrastu atbilstošāko risinājumu tieši tavām vajadzībām, jautā padomu mūsu pieredzes bagātajiem produktu speciālistiem, un mēs ar prieku tev palīdzēsim!

Augstumā regulējami galdi

Augstumā regulējami galdi iemanto aizvien lielāku popularitāti darba vidēs visā pasaulē. Šie galdi sniedz ne vien ergonomiskas, bet arī praktiskas un funkcionālas priekšrocības, kas padara to lietošanu īpaši ērtu un parocīgu. Lielākais ieguvums, ko sniedz augstumā regulējams galds, ir iespēja mainīt darba pozu no sēdus uz stāvus pozīciju. Šāda fizikā aktivitāte darba laikā, kas sākotnēji var šķist maznozīmīgs ieguvums, ilgtermiņā sniegs jūtamu uzlabojumu tavai pašsajūtai. Mūsu ķermenis ir radīts kustībai, tādēļ ilgstošs darbs sēdus pozīcijā nogurdina ne vien prātu, bet arī ķermeni. Augstumā regulējams galds ir tieši tas, kas nepieciešams, lai padarītu tavu darba dienu aktīvāku un uzlabotu pašsajūtu arī darba laikā. 
Vēl viena, praktiska priekšrocība, ko sniedz augstumā regulējami galdi, ir iespēja pielāgot galda virsmas augstumu arī sēdus pozīcijā. Lai nodrošinātu ergonomisku sēdus stāvoklī, strādājot pie biroja galda, ir svarīgi nodrošināt pareizu atbalstu rokām un pleciem. Elkoņu locītavām būtu jābūt saliektām 90° leņķī, un rokām ir jābūt ērti, brīvi novietotām uz darba galda virsmas, lai neradītu saspringumu plecos un kakla muskulatūrā. Augstumā regulējams galds palīdz ātri un ērti iestatīt nepieciešamo augstumu un nodrošināt ergonomisku stāvokli. Tas ļauj pie viena galda vienlīdz ērti strādāt dažāda auguma cilvēkiem. 
Mūsu piedāvājumā pieejami arī augstumā regulējami stūra galdi, augstumā regulējami sapulču galdi un kompakta izmēra galdi ar regulējamu augstumu mājas birojiem vai darba vietām ar nelielu telpas platību.
Pacelšanas mehānisms ir vēl viens aspekts, kas jāņem vērā, izvēloties augstumā regulējamu galdu. Kvalitatīvs mehānisms ir kluss, tam ir līgans, vienmērīgs pacelšanās ātrums, un tas ir izturīgs - paredzēts intensīvai lietošanai ikdienā. 
Augstumā regulējami galdi ir viens no mūsu uzņēmuma visvairāk pārdotajiem produktiem, tādēļ piemērotākā galda izvēlē sniegsim tev pieredzē un kompetencē balstītus padomus. Sazinies ar mūsu produktu speciālistiem un atrodi tieši tev atbilstošāko augstumā regulējamo galdu!

Stūra galdi

Stūra galds ir lielisks veids, kā efektīvi izmantot pieejamo telpas platību. Šiem galdiem ir plaša darba virsma, uz kuras var ērti novietot un aizsniegt gan dažādu biroja tehniku, gan nepieciešamos dokumentus vai citus darba materiālus. Mūsu piedāvājumā ir pieejami gan klasiskie, gan augstumā regulējami stūra galdi ar modernu dizainu. Nelieliem ofisiem un mājas birojiem ir pieejami arī kompakta izmēra augstumā regulējami stūra galdi.

Datorkrēsli

Datorkrēsli ir biroja krēslu veids, kas biežāk tiek lietots īslaicīgam darbam pie datorgalda vai mācībām. Mūsu piedāvājumā ir pieejami ergonomiski datorkrēsli ar plašām pielāgošanas iespējām. Piemēram, datorkrēsls ar augsto atzveltni GRIMSBY vai DOVER. Šie datorkrēsli ir izturīgi, kvalitatīvi un ergonomiski. Nepieciešamības gadījumā tos var aprīkot arī ar roku balstiem. Tie ir pieejami dažādās krāsās un aprīkoti ar viegli ritošiem riteņiem. 
Ja nepieciešams datorkrēsls ar paaugstinātu komfortu, kas paredzēts izklaidējošu datorspēļu cienītajiem, iesakām apskatīt gaming datorkrēslu LINCOLN.
Mūsu piedāvājumā ir atdodami gan datorkrēsli, gan biroja krēsli, kas vienlīdz ērti un labi iederēsies gan birojos, gan mājās, tādēļ jautā mūsu produktu speciālistiem, un mēs palīdzēsim atrast tieši tev atbilstošāko risinājumu.

Biroja mēbeles

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.