QBUS – visaptveroša uzglabāšanas mēbeļu sērija

QBUS – pielāgojams risinājums radošai darba vietai

QBUS ir AJ Produkti izstrādāta visaptveroša uzglabāšanas mēbeļu sērija, kas sniedz iespēju izveidot pielāgotus risinājumus gan lielām, gan nelielām darba vietām. Tajā ietilpst gan biroja plaukti un biroja skapji, gan kombinētie risinājumi ar ērtām sēdvietām. Pateicoties saskaņotam dizainam un moduļu tehnoloģijai, mēbeles veido harmonisku kompozīciju, neatkarīgi no kombinācijām, kādās tās tiek savietotas.
melnādains vīrietis dzeltenā džemperī sēž pie biroja galda

No uzgaidāmās telpas līdz rakstāmgaldam

Mūsu mērķis bija izstrādāt visaptverošu uzglabāšanas risinājumu, kas būtu vienlīdz ērti pielāgojams gan birojam, gan sapulču telpai, gan uzgaidāmajai telpai un atpūtas zonai. Neatkarīgi no pieejamās telpas platības. Tādēļ jau sākotnēji bija skaidrs – šīs mēbeles būs savietojams un individuāli pielāgojamas.

Tā radās QBUS uzglabāšanas mēbeļu sērijas koncepts, kurā ir atrodami gan biroja plaukti un biroja skapji ar vienotu dizainu, gan grāmatu plaukti un šūnu plaukti pasta sūtījumu vai personīgo mantu uzglabāšanai. Taču QBUS sērijā atradīsi arī radošas un inovatīvas kombinētas mēbeles. Piemēram – grāmatu plaukts un ērta sēdvieta atpūtai. Šāds risinājums lieti noderēs nelielā atpūtas telpā vai uzgaidāmajā telpā.

Esam padomājuši arī par drošu uzglabāšanu, tādēļ QBUS sērijā ir pieejami arī slēdzami biroja skapji personīgo mantu uzglabāšanai gan darbiniekiem, gan uzņēmuma ciemiņiem.

Sieviete stāv pie biroja plauktiem
Vīrietis stāv atspiedies pie biroja skapja
Nodalījumu skapis

Izveido, pielāgo, papildini

Tavs bizness aug un paplašinās? Lieliski! QBUS augs kopā ar tavu uzņēmumu. Pateicoties modulāro mēbeļu konceptam, QBUS sērijas mēbeles ir ērti papildināmas un paplašināmas neatkarīgi no to izmēra vai modeļa. Biroja plaukti un biroja skapji var tikt papildināti un apvienoti pēc nepieciešamības, ja pēkšņi ir nepieciešams jauns grāmatu plaukts.

Moderns un universāls dizains sniedz vēl kādu priekšrocību. QBUS biroja plaukts vai biroja skapis var kalpot arī kā telpas nodalītājs, lai izveidoti dažādas darba zonas.

Biroja skapji lieliski noder arī personīgās darba vietas nodalīšanai. Savukārt kombinētās mēbeles, kurās apvienoti biroja plaukti un ērta sēdvieta, lieliski iekļausies atpūtas telpā vai recepcijas zonā.

Kārtīga un harmoniska vide uzlabo mūsu darba rezultātus un labbūtību. Tā palīdz strukturēt darbu un ietaupīt laiku. Rūpējoties par mūsu klientu ērtībām, piedāvājam inovatīvus risinājumus arī šajā jomā. Mēs zinām – kvalitatīvas biroja mēbeles vienmēr būs modē!
Anna Helgesson, AJ Produkti produktu vadītāja (Zviedrija)

Skandināvu dizains un kvalitāte - radīts Zviedrijā

QBUS dizainu ir izstrādājusi un radījusi AJ Produkti dizainere Cecilia Stööp kopā ar dizaineri Mikaelu Varnhammaru (Zviedrija). Tas nozīmē, ka produkta koncepta izstrādes gaitā tika ņemtas vērā ne vien estētikas, bet arī funkcionalitātes prasības, kuras pauduši mūsu klienti. Tieši klientu vajadzību apzināšana ir pirmais solis jauna produkta izstrādei. Tā ir lieliska priekšrocība mums, kā ražojošam uzņēmumam nodrošināt sortimenta papildinājumu ar tiešām funkcionāliem un klientu vajadzībām atbilstošiem produktiem.

Melnādains vīrietis sēž pie biroja galda un atvilktņu bloka
biroja plaukts ar atvilktnēm
sieviete sēž uz sola birojā

Smelies iedvesmu no QBUS

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.