Iedvesmojoša pusdienu telpa Finnvedenes vidusskolā.

Vai skolas ēdnīca var kļūt par telpu atpūtai?

Kad Finnvedenes vidusskolā radās nepieciešamība atjaunot virtuvi, Vērnamo pašvaldība izvēlējās uzlabot visu iekārtojumu, nomainot arī nolietotās ēdamzāles mēbeles. Mums, AJ Produkti, uzticēja radīt jaunu un iedvesmojošu pusdienošanas vidi, ar ko lepojamies. Tagad jautājums ir: ko skolēni un personāls domā par iegūto rezultātu?

Vīzija par mājīgu veselumu

Atbildīgā par projekta vadību bija pašvaldības maltīšu koordinatore Veronika Bervebrinka (Veronica Bervebrink). Un viņai bija augstas prasības.
– Vīzija bija radīt skolēniem restorāna un mājīga veseluma sajūtu, kā arī vizuāli sapludināt telpu ar apstādījumiem aiz lielajiem logiem.

Lai šo vīziju realizētu, tika organizēts iepirkums, izvirzot stingras prasības.
– Mēs vēlējāmies radīt mūsdienīgu, ilgtspējīgu un daudzveidīgu vidi, saka Veronika. Telpu ar ērtām mēbelēm mierīgos krāsu toņos un labu skaņas izolāciju, kurā ikviens skolēns varētu viegli atrast sev tīkamāko vietu. Tā kā mums ir aptuveni 1150 audzēkņu, bija svarīgi iegūt arī daudz sēdvietu, neradot saspiestības sajūtu telpā.

Izstrādātais interjera dizaina priekšlikums

AJ Produkti interjera dizaina speciālisti meistarīgi prot pārveidot aktualitāti zaudējušas ēdnīcas telpas drošās un patīkamās ēdamzālēs. Kas tad šoreiz lika izvēlēties uzņēmumu AJ Produkti?
– Tas bija kopiespaids, saka Veronika. AJ Produkti izpildīja mūsu prasības attiecībā uz labu akustisko visi, sēdvietu grupām dažādos līmeņos un mierīgiem krāsu toņiem, kas harmonizēja ar arhitektūru un dabu. Viss veicināja restorāna un mājīga veseluma sajūtu. Turklāt viņi piedāvāja visvairāk sēdvietu - kopumā 425.

 
– Mēs neapmierināmies tikai ar klienta prasību ievērošanu, bet vienmēr savos interjera dizaina priekšlikumos cenšamies domāt par vienu soli tālāk, stāsta AJ

Izcilas sadarbības piemērs

Projekti projektu menedžeris Linuss Fredholms (Linus Fredholm). Lai radītu labu mācību un darba vidi, ir svarīgi atcerēties, ka cilvēki ir dažādi.

Mēs, AJ Produkti, bijām atbildīgi ne tikai par interjera dizaina piedāvājumu, bet arī par projekta vadību un plānošanu saskaņā ar mūsu izveidoto projekta modeli. Viss notika ciešā dialogā ar klientu.

– AJ Produkti bija ļoti elastīgi sadarbībā un atsaucīgi mūsu vajadzībām, stāsta Veronika.
– Es kā projektu menedžeris rūpējos, lai piegāde un montāža noritētu pēc grafika un galarezultāts būtu atbilstošs klienta vēlmēm, saka Linus.

Atskatoties: ko skolēni un darbinieki domā par savu jauno ēdamzāli?
Ļausim tālākajiem citātiem runāt pašiem par sevi. Mēs pateicamies Vērnamo pašvaldībai, kas deva mums deva iespēju šo tradicionālo ēdnīcu pārveidot par skolas restorānu ar telpām atpūtai un saviesīgām sanāksmēm.

Tilda Pešone (Tilda Persson), Finnvedenes ģimnāzija

– Es domāju, ka vislabākais ēdamzālē ir galdu un krēslu dažādība un to ērtums. Turklāt trokšņa līmenis tagad ir zemāks, un telpā ir klusāks.

Juhans Sellgrens (Johan Sellgren), Finnvedenes vidusskolas skolotājs

– Esmu pamanījis, ka pēc renovācijas skolēniem stundās ir vairāk enerģijas. Pilnīgi skaidrs, ka jaunā akustiskā vide ir daudz labāka, un tā skolēniem patiešām palīdz.

Juhanna Brū (Johanna Brew), Finnvedenes vidusskolas skolniece

– Tagad izskatās daudz svaigāk nekā iepriekš, vislabākā lieta ir augstie galdi, jaunie krēsli un dīvāni. Tagad mums patīk te uzkavēties arī pēc ēšanas - mēs pasēžam un mazliet parunājamies.

Magdalēna Andešone (Magdalena Andersson), Vērnamo pašvaldības maltīšu servisa nodaļas vadītāja

– Mēs no maltīšu servisa puses esam ļoti apmierināti ar mēbelēm, skaņas līmeni un kopējo restorāna iespaidu. Gan viesi, gan mani darbinieki ir apmierināti, un tāpat jūtos arī es.
Rūpnīca Polijā

Īss mūsu dizaina priekšlikuma kopsavilkums:

Mēs izveidojām mierīgu un mājīgu vidi, kurā krāsu toņi harmonizē ar dabu aiz loga. Visas mēbeles ir augstas kvalitātes un viegli tīrāmas. Skaņas absorbētāji uz sienām neļauj skaņai atstaroties un palīdz radīt patīkamu akustisko vidi.
 

  • Galds PLURAL ar skaņu absorbējošu virsmu no oša lamināta dažādos izmēros un formās.
  • Augstais galds VARIOUS* ar skaņu absorbējošu virsmu no oša lamināta.
  • Krēsls LINUS no koka, melnā un divu toņu zaļā krāsā. Krēsli ir sakraujami cits uz cita, kā arī iekarami uz gada malas.
  • Augstais krēsls USE* no koka, divos zaļās krāsas toņos, iekarams uz galda malas.
  • Dīvāns START ar viegli noslaukāmu mākslīgās ādas apdari, mājīgs un skaņu absorbējošs.
  • Griestu lampa GATSBY no dūmakaina stikla.
  • Telpas dalītājs no viegla koka ar vietu zaļajiem mākslīgajiem augiem.
  • Iekarams dalītājs AIRLEAF* no skaņu absorbējoša materiāla.
  • Pie sienas montējams skaņas absorbētājs ar mākslīgo augu.

*Lai iegūtu plašāku informāciju par produktu, lūdzam sazināties ar mums pa e-pastu: info@ajprodukti.lv

Mēs varam palīdzēt iekārtot tavu ēdamzāli!

Vai tev vajadzīga iedvesma, vai palīdzība projektā, lai uzlabotu ēdināšanas vidi skolā? Mums, AJ Produkti, ir interjera dizaina speciālistu komanda darbam ar skolām un sabiedriskām telpām – mēs priecāsimies palīdzēt!

Sazinies pa e-pastu vai zvani 67 62 52 72
Sūti e-pasta vēstuli

 

Apskati visu mūsu skolām paredzēto produktu klāstu

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.