Airshoppen jaunās noliktavas optimizācija

Airshoppen jaunās noliktavas optimizācija

Airshoppen ir kompānijas Ving māsas uzņēmums, kas piegādā beznodokļu preces čarterreisu pasažieriem jau ilgāk nekā 30 gadus. Pirms uzņēmuma plānotās pārcelšanās uz Landskronu tas nolīga AJ Produkti ar uzdevumu optimizēt noliktavas iekārtojumu un nodrošināt 12 000 km2 plašās ēkas iekārtojumu un aprīkojumu. Rezultātā uzņēmums Airshoppen ieguva efektīvu noliktavu ar 4300 palešu vietām un 1 miljona iepakojumu kapacitāti gadā.
Mēs izpildījām visus uzdevumus, sākot ar telpas plānojuma optimizāciju, līdz pat palešu plauktu un iepakošanas galdu ražošanai, piegādei un montāžai
Armins Sekeragiks (Armin Seceragic), AJ Produkter (Zviedrija) projektu inženieris

Uzdevums mums - optimizēt noliktavas darbu

Uzņēmums Airshoppen ietilpst Nordic Leisure Travel Group un ir atbildīgs par iepriekš pasūtīto beznodokļu preču iepakošanu un sadali grupas gaisa pārvadājumu pasažieriem visā pasaulē. Firmas noliktavā tiek apgrozīti vairāk nekā 1200 produktu veidu no vadošajiem ādas kopšanas, parfimērijas, juvelierizstrādājumu, saulesbriļļu, saldumu un alkoholisko dzērienu zīmolu ražotājiem.

Kad uzņēmums 2019. gadā nolēma pārcelt centrālo noliktavu uz jaunā loģistikas centra telpām Landskronā, tas nolīga mūsu uzņēmumu AJ Produkti ar konkrētu pieprasījumu maksimizēt noliktavas ietilpību un gādāt, lai viss aprīkojums un iekārtojums tiktu uzstādīts laikus.

Noliktavu plaukti

Pielāgots risinājums efektīvam darbam

Palešu plaukts ULTIMATE ir novatorisks un kvalitatīvs palešu plaukts, ko izstrādājis un ražo uzņemums AJ Produkti. ULTIMATE ir daudz priekšrocību, tostarp divas, kas saistītas ar optimālu platības izmantošanu telpā. 1.) Sijas var regulēt 50 mm intervālos, kas ļauj viegli palielināt uzglabāšanas kapacitāti. 2.) Ultimate ir šaurāki stabi nekā citiem palešu plauktiem, tāpēc sniedz papildus grīdas platību – virsmu, kuru var vai nu aizpildīt ar papildu palešu plauktiem, vai arī nodrošināt kravas automašīnu vadītājiem plašāku telpu manevrēšanai.

Vai vēlaties uzzināt vairāk par AJ Products loģistikas risinājumiem? Sazinieties ar mūsu noliktavas ekspertiem šeit 

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.