velosipēds novietots velo statīvā pie ēkas ieejas

Pienācis laiks sakopt ārtelpas

Ir svarīgi, lai teritorija ap īpašumu būtu kārtīga un sakopta. Tā ir tava uzņēmuma vizītkarte. Mājīga zona pie ieejas ļaus apmeklētājiem un darbiniekiem justies gaidītiem. Izmanto praktiskas āra mēbeles, lai ar nelielu piepūli izveidotu ērtu atpūtas vietu, kur pavadīt laiku saulainās dienās.

Kārtība pirmsskolas garderobē

Tā kā nepieciešams uzglabāt daudzu bērnu apģērbu ierobežotā platībā, nepieciešami praktiski un atjautīgi risinājumi. Izvēlei pieejama liela apģērbu pakaramo un plauktu dizainu daudzveidība. Lai ģērbtuve izskatītos kārtīga, neskatoties uz daudzajām drēbēm un mantām, labs risinājums ir garderobes skapji ar durvīm. Durvis, kas paliek atvērtas, atvieglo mantu izņemšanu no skapja vai ievietošanu skapī. Eņģes ar saudzīgas aizvēršanas mehānismu neļauj durvīm aizcirsties.

Izmantojot pārvietojamu drēbju žāvētāju, slapjas virsdrēbes var pakarināt ārpusē, līdz tās ir pilnīgi vai daļēji izžuvušas. Pēc tam žāvētāju var ienest telpās, nepilinot ūdeni uz garderobes grīdas.

Lielā talka pavasarī un rudenī

Lai pavasarī varētu ērti uzkopt teritoriju, tev vajadzēs slotu vai speciālu uzkopšnas ierīci – šajā talkā ieteicams savākt visas smiltis, kas sanestas aukstajos ziemas mēnešos. Atcerieties izslaucīt visus stūrus un spraugas.

Turpretī rudenī kritīs lapas, un tad noderēs grābeklis vai lapu pūtējs. Tīra un sakārtota vide ir daudzkārt pievilcīgāka. Ja teritorija ir iežogota, periodiski apstaigā to un salasi atkritumus, kas vējainās dienās sapūsti pie žoga.

Stilīgas velosipēdu novietnes

Braukšana ar velosipēdu ir veselīga un draudzīga videi, taču ir būtiski parūpēties, lai teritorijā ir pietiekamā daudzumā ir pieejami ērti un droši velo statīvi. Citādi ēkas apkārtne ar dažādās vietās pieslēgtiem divriteņiem var ātri vien kļūt nepievilcīga. Labi pārdomātas velo novietnes izskatīsies viesmīlīgi, un cilvēkiem būs vieglāk nosvērties par labu braukšanai ar velo.

Velosipēdu statīvus ar tērauda stieņiem var piestiprināt pie zemes vai, ja pagalmā ierīkota velonovietne ar jumtu, statīvu var pieskrūvēt pie sienas. Papildu drošībai izvēlies novietni ar durvīm, kas aprīkotas ar koda slēdzeni – tā pasargāsi velosipēdus no bojājumiem vai zādzībām.

Mēs piedāvājam arī velo novietnes, ko vienlīdz labi var izmantot gan velosipēdiem, gan mopēdiem. Ja visi braucamie būs vienkopus, pagalms izskatīsies kārtīgs un sakopts. Nepieciešamības gadījumā velosipēdu statīvu vēlāk var pagarināt, ja vien pagalmā ir pietiekami daudz vietas.
sieviete sēž parkā uz soliņa
Parka sols ARCTIC
386.-€
sievietes sēž pie terases galda
Āra mēbeļu komplekts ASTON & PIAZZA
388.-€

Uzturēt kārtību ir viegli

Viegli pieejamas atkritumu tvertnes ir ļoti svarīgs elements tīras vides uzturēšanā. Svarīgi, lai teritorijā ir izveidotas īpašas zonas ,kas atvēlētas smēķetajie un tur ir novietoti āra pelnu trauki. Īpaši vietās, kur bieži pulcējas cilvēki. Tā palielināsi iespēju, ka atkritumi nonāk tieši tur, kur tiem jānonāk. Atkritumi bieži sakrājas ap āra mēbelēm, tāpēc atkritumu tvertnes un pelnu traukus vēlams novietot labi redzamā vietā, taču ne pārāk tuvu iespējamās smakas dēļ.

Izvēlies atkritumu tvertni, kuras izmērs atbilst cilvēku skaitam, kas ikdienā uzturas pagalmā –  dažās vietās pietiks ar nelielu atkritumu grozu, bet citviet vajadzēs lielu atkritumu tvertni. Tāpat raugies, lai tvertnes regulāri tiku iztukšotas – no pārpildītām tvertnēm atkritumi galu galā tāpat nonāks zemē. 

Ja ēkas tuvumā ir daudz putnu, kas mēdz rakāties pa atkritumiem, izmanto tvertnes ar vāku. Izvēloties pareizu aprīkojumu un piederumus, uzturēt teritoriju glītu un sakoptu nebūs nemaz tik grūti. Turklāt sakoptā vidē gaidīti jūtas gan darbinieki, gan apmeklētāji. Padomā, vai vasaras sezonā ēdnīcu nevar aizstāt ar terasi!

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.