Padomi un idejas Ziemassvētku ballītei birojā

Padomi un idejas Ziemassvētku ballītei birojā

Tuvojas Ziemassvētki un Ziemassvētku pasākumu sezona! Ziemassvētku balle ar kolēģiem ir lieliska iespēja labāk iepazīties un parunāt par citām tēmām, nevis tikai par darbu. Lūk, daži ieteikumi, kas palīdzēs sagatavoties patiesi neaizmirstamam vakaram!
1. Izveido ballītes darba grupu. Rīkot pasākumu komandā ir vieglāk un jautrāk. Sadarbojoties rodas vairāk ideju un ir vieglāk nodrošināt, ka ballīte būs piemērota visiem.

2. Parūpējies par telpu noformējumu. Iespēja īrēt telpas ir labs risinājums, lai ballītē nedomātu par darbu. Bet, ja budžets ir ierobežots, tas var būt pārāk dārgi, un tad, protams, ir lētāk un ērtāk rīkot pasākumu birojā. Taču kā radīt svinīgu gaisotni? Telpu noformējums ir svarīgs jebkurā gadījumā – rūpīgi izvēloties rotājumus, jau ballītes sākumā radīsi svētku noskaņu ikvienam viesim.
Sieviete tur rokās saliekamo krēslu
Saliekams krēsls ABERDEEN
19.-€
Saliekamais galds
5 apaļi saliekamie galdi MIKA, Ø1830 mm + galdu ratiņi.
1 183.-€
3. Izveidojiet kopīgu dziesmu sarakstu. Laba mūzika uzlabo atmosfēru jebkurā ballītē, taču jāpatur prātā, ka cilvēku gaumes ir dažādas. Lai katrs pasākuma laikā varētu noklausīties sev tīkamākās dziesmas, izveidojiet kopīgu dziesmu sarakstu Spotify.

4. Salokāmās mēbeles atvieglo plānošanu. Salokāmie galdi un salokāmie krēsli ir ideāls risinājums ballītei, īpaši nelielās telpās. Šādas mēbeles ļauj viegli un ātri mainīt telpas izkārtojumu, pielāgojoties katrai situācijai – viegliem dzērieniem ballītes sākumā, vakariņām un pēc tam trakulīgām dejām visas nakts garumā. Ērta piekļuve salokāmajiem galdiem un krēsliem atvieglos arī citu svinību organizēšanu visa gada garumā un vēl daudzus gadus pēc tam.

5. Spēlējiet jautras spēles. Stafetes un citas aktivitātes, kurās jāstrādā komandā, bieži vien atraisa cilvēkus un palīdz saliedēties. Izvēlies vairākas vienkāršas, viegli saprotamas spēles un stafetes un piedāvā tās visa vakara garumā. Uzņēmuma pasākumos lieliski iederas asprātīgas viktorīnas!

6. Neaizmirsti par īpašām prasībām attiecībā uz ēdienu! Noteikti noskaidro, vai kolēģiem ir kādas pārtikas alerģijas, un parūpējies, lai svētku maltīti varētu baudīt ikviens.

Lai izdevies vakars!

Saistītie produkti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.