FLEXUS – klasiskas un viegli pielāgojamas biroja mēbeles

FLEXUS – klasiskas un viegli pielāgojamas biroja mēbeles

Jūs meklējat klasiskas, viegli pielāgojamas biroja mēbeles par pieņemamām cenām? Tādā gadījumā Flexus sērija ir tieši tas, kas jums vajadzīgs. Ar šīs sērijas mēbelēm var aprīkot visu biroju atbilstoši vēlmēm un vajadzībām.

Šīs biroja mēbeles tiek ražotas AJ Produktu rūpnīcā, kas nozīmē, ka mēs varam nodrošināt augstu kvalitāti par pieejamu cenu. Mūsu populārajā biroja mēbeļu sērijā Flexus ietilpst rakstāmgaldi, konferenču galdi un uzglabāšanas mēbeles dažādu lielumu birojiem, sākot no pavisam mazām viena darbinieka telpām līdz pat milzīgām atvērtā plānojuma darbavietām. Šīs biroja mēbeles ir izgatavotas no izturīga, viegli kopjama lamināta. Pieejamās krāsas ir klasiskas, piemēram, balta, tumši pelēka un bērza tonis ar izsmalcinātām sudrabpelēkām detaļām.

Biroja mēbeles uzglabāšanai

Jums nepieciešams tikai neliels atvilktņu bloks novietošanai zem rakstāmgalda vai arī plauktu sistēma daudzu metru garumā plašām biroja telpām? Flexus sērijā var atrast visu nepieciešamo – grāmatplauktus, zem rakstāmgalda novietojamus atvilktņu blokus, izvelkamus skapjus un skapjus ar bīdāmām durvīm vietas ekonomijai. Turklāt jums ir iespēja izplānot savu uzglabāšanas risinājumu, aprīkojot ar durvīm visus grāmatplauktus vai tikai daļu no tiem. Durvis var izvēlēties tādā pašā krāsā kā grāmatplaukts, vai arī izraudzīties citu toni atbilstoši savai gaumei un interjera vajadzībām. Uzglabāšanas mēbeles no visām pusēm ir apdarinātas ar stilīgām lamināta virsmām, tādēļ tās var novietot arī telpas vidū, ne tikai pie sienas. Slēgtās mēbeles ir aprīkotas ar atslēgām, lai mantas varētu uzglabāt drošībā.

Biroja galdi un rakstāmgaldi par lielisku cenu jebkurai gaumei

Sērijā Flexus ietilpst gan klasiski biroja galdi, gan ergonomiski - elektriski augstumā regulējami rakstāmgaldi, kas palīdz būt aktīvākiem darbadienas laikā. Šādi biroja galdi būs izturīgi un lieliski kalpos daudzus jo daudzus gadus. Visiem galdiem ir izturīgas lamināta virsmas,  rāmji un kabeļu izvades kanāli, kas palīdz uzturēt darba zonu tīru un kārtīgu, izvairoties no samudžinātiem kabeļiem. Rakstamgaldi aprīkoti ar paneli, aiz kura var ērti paslēpt kabeļu grozus un kabeļus. Šie biroja galdi ir klasiski, stilīgi un viegli kombinējami ar citām mēbelēm no Flexus biroja mēbeļu sērijas!

Mūsu pašu produkcija

Mēs izgatavojam šīs biroja mēbeles savā ražotnē – AJ Mēbeļu rūpnīcā Polijā. Līdz ar to mēs kontrolējam visu ražošanas procesu un varam piedāvāt saviem klientiem augstu kvalitāti par pieņemamu cenu. Mēs arī stingri kontrolējam darba apstākļus rūpnīcā un ražošanas ietekmi uz vidi.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.