Profesionāla organizatora padomi

Profesionāla organizatora padomi

Vai tev nepieciešams plaukts vai atvilktne, ko piestiprināt zem rakstāmgalda virsmas, kabeļu paliktnis vadiem, kas maisās pa kājām, vai lampa, kas aizņem mazāk vietas? Mūsu plašajā produktu klāstā ir daudz praktisku risinājumu, kas maksimāli samazina jucekli un paplašina darbam pieejamo virsmu - tas viss, lai optimizētu rakstāmgalda piederumu glabāšanu un strādātu pēc iespējas produktīvāk. Lūdzām profesionālu organizatori sniegt savus labākos padomus!

Jucekļa likvidēšana un tīrības un kārtības uzturēšana uz rakstāmgalda nodarbina un ietekmē ikvienu biroja darbinieku. Turklāt, sakārtojot un sistematizējot lietas, samazinās arī stress. Profesionāla organizatore Nina Strandberga iesaka iegādāties galda piederumus, kas veicina patīkamāku un radošāku darba vidi.

Sistematizētas un sakārtotas lietas ilgtermiņā vienkāršo un racionalizē darbu. Haoss uz rakstāmgalda, kur vienā kaudzē guļ papīri, mapes un vadi, var radīt stresu, turklāt šāds skats nav reprezentabls klientu vizīšu laikā.

– Īpaši atvērta plānojuma birojos ir svarīgi, lai ikviens, paturot prātā savu apkārtni - gan kolēģus, gan klientus - nodrošinātu tīrību un kārtību uz sava rakstāmgalda un uzturētu kārtībā dokumentus un citas lietas, stāsta profesionālā organizatore un uzņēmuma „Iordning Stockholm” dibinātāja Nina Strandberga.

Piedāvājam astoņus produktus parocīgi sakārtotam rakstāmgaldam

Uzstādi galda atvilktni tieši zem darba virsmas. Sekla galda atvilktne nesamazina kājām atvēlēto vietu zem galda un ir kompakta alternatīva atvilktņu blokam, kas novietots uz grīdas. Atvilktnē var glabāt lietas, kuras vēlies turēt pa rokai darba laikā, piemēram, piezīmju bloknotus, pildspalvas, kalkulatorus un daudz ko citu.

Izvēlies daudzfunkcionālu darbvirsmas starpsienu. Vai tavs klēpjdators vai datora ekrāns aizņem pārāk daudz vietas uz galda? Daudzfunkcionālu darbvirsmas starpsienu var aprīkot ar praktiskiem piederumiem, lai datoru, papīrus un daudz ko citu nevajadzētu turēt uz darba virsmas. Laba alternatīva ir monitora kāja, kas piestiprināma pie galda virsmas.

Izmanto galda starpsienu kā ziņojumu dēli. Ar audumu pārklātās galda starpsienas bieži var izmantot dažādu atgādņu piestiprināšanai. Tas lieliski noder darāmo darbu sarakstu un piezīmju piespraušanai, jo tad šie papīri neaizņem vietu uz galda.

Piestiprini galda lampu tieši pie galda virsmas. Lampu ar rakstāmgalda stiprinājumu var piestiprināt tieši pie galda malas, un lampas pamatne vairs neaizņem vietu uz galda. Dažas galda lampas ir aprīkotas gan ar rakstāmgalda stiprinājumu, gan pamatni, tāpēc vari izvēlēties risinājumu atbilstoši savām vajadzībām.

 

Rakstāmgalds ar piederumiem
Meietene sēž pie galda
Arbetsbelysning
75.-€
Kabeļu paliktņa izmantošana. Izmantojot kabeļu paliktni zem darba virsmas, vari savākt vienuviet un paslēpt datora, tālruņa un citu ierīču vadus. Tas ir efektīvs veids, kā samazināt putekļus krājošu kabeļa jucekli uz grīdas.

Izmanto pašlīmējošus kabeļu turētājus. Nelieli kabeļu turētāji, ko pievieno darba virsmai vai citām gludām virsmām, ir lieliski piemēroti tādām lietām kā mobilie lādētāji, austiņas un tamlīdzīgi. Kabeļu turētāji notur vadus savās vietās, lai tie nekristu uz grīdas un nesapītos ik reizi, kad atvieno savas tehniskās ierīces.

Novieto datoru datora turētājā. Ja dators ir novietots uz galda, centrālā procesora turētājs zem darba virsmas ir ļoti funkcionāls rakstāmgalda piederums. Procesoram nav jāaizņem vieta uz darba virsmas un jāuzkrāj putekļi, veicinot kabeļu jucekli uz grīdas.

Veido novietni vertikālā virzienā. Ja uz rakstāmgalda ir daudz papīru, pareizā izvēle ir vairāku nodalījumu vertikālas formas turētājs. Daudzus veidlapu turētājus var salikt citu virs cita, lai izveidotu savām vajadzībām atbilstošu novietni. Marķē katru nodalījumu, lai atvieglotu papīru šķirošanu un ātru atrašanu.

Problēma darbavietā

– Kārtības uzturēšana uz rakstāmgalda ir arī tīrības jautājums, jo nekārtīgu rakstāmgaldu ir grūti uzturēt tīru, tas vāc putekļus un pastiprina alerģijas vai astmu. Nina Strandberga arī uzskata, ka, kārtojot lietas uz rakstāmgalda, jābūt zināmai „personiskajai brīvībai”.

– Neliela ziedu vāze vai jauks pildspalvas turētājs atsvaidzina, rada patīkamu atmosfēru un padara iekārtojumu personisku. Zaļumi darbojas kā stresa mazinātājs, tāpēc laba ideja ir augi podos.

Mūsu plašais produktu klāsts garantē, ka atradīsi sev piemērotus produktus neatkarīgi no tā, kas esi. Ja rodas grūtības izvēlēties, vienmēr laipni aicinām sazināties ar mums - mēs labprāt palīdzēsim!

BUJ

Efektīvs rakstāmgalds ir darba vieta, kas atbilst tavam konkrētajiem uzdevumiem. Neļaujies nelietderīgai laika tērēšanai, bet novieto bieži izmantotās lietas viegli sasniedzamā attālumā un atceries, ka ergonomiskam darbam nepieciešami piemēroti apstākļi.
Rakstāmgaldu var iekārtot ar personisku pieeju, taču pārliecinies, vai ir pieejamas visas mazās lietas, kas bieži vien ir nepieciešamas darba laikā, piemēram, papīrs, pildspalvas un piezīmju lapiņas.
Tavai darbavietai ir gan jāveicina darbs, gan tas jāatvieglo, tāpēc izvēlies produktus un lietas, kas tev nepieciešamas ikdienas darbā.
Profesionāls organizators ir cilvēks, kas var palīdzēt sistemātiski sakārtot, novērst jucekli un uzturēt tīrību.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.