Noliktavu plaukti

Klienta pieredzes stāsts - Lagerservice noliktavas optimizācija

"Kā kaut ko, kas jau tāpat strādā ļoti labi, varam padarīt vēl labāku?" Tā sev jautāja “Lagerservice” vadības komanda Nēsē (Nässjö), kad radās iespēja izveidot pilnīgi jaunu 3PL noliktavu. Mums, AJ Produkti, tika uzticēts nodrošināt ideālo furnitūru un noliktavas iekārtojumu – tas skaidri liecina par mūsu noliktavas produktu un mūsu pakalpojumu kvalitāti.
vīrietis stāv noliktavā
metāla plaukti

Pielāgoti loģistikas risinājumi

Uzņēmums “Lagerservice”, kas atrodas Nēsē, ir trešo pušu loģistikas (3PL) uzņēmums, kas nodrošina elastīgus risinājumus klientiem ar liela apjoma loģistikas plūsmām. Uzņēmuma stratēģiski izdevīgā atrašanās vietā Nēsē – pusceļā starp Stokholmu, Gēteburgu un Malmi – ļauj sasniegt vairāk nekā septiņus miljonus cilvēku aptuveni 300 km rādiusā.

“Mūsu mērķis ir piedāvāt visefektīvākos loģistikas pakalpojumus, pamatojoties uz klienta vajadzībām, “ saka uzņēmuma direktors un līdzīpašnieks Andreass Hāgejērds (Andreas Hagejärd). “Tā kā mūsu klienti ir gan lieli, gan mazi dažādu nozaru uzņēmumi, pielāgošanās spēja vienmēr ir bijusi daļa no mūsu DNS.”

Tapa pilnīgi jauna noliktava

Uzņēmums joprojām sniedza pakalpojumus tajā pašā ēkā, kurā tas bija uzsācis savu darbību 1984. gadā. 2020. gadā kaimiņu uzņēmums painteresējās, vai “Lagerservice” neapsvērtu pārvākšanos, lai atbrīvotu vietu kaimiņa pastāvīgajai izaugsmei. Atbilde bija apstiprinoša, un tika panākta vienošanās, kas sniedza iespēju uzņēmumam “Lagerservice” dažus simtus metru tālāk projektēt un uzbūvēt pilnīgi jaunu, plašāku 254 x 118 m loģistikas ēku.

“Mūsu mērķis ir vienmēr būt klienta pirmajai izvēlei 3PL loģistikas jomā,” teic Andreass. “Tāpēc, kad mums radās iespēja uzbūvēt pilnīgi jaunu noliktavu “no nulles”, mēs varējām izmantot savu plašo efektīva darba pieredzi, lai saviem klientiem radītu vēl labākus loģistikas risinājumus.”

Kvalitātes un elastīguma prasības

Andreass un viņa komanda patstāvīgi veica jaunās ēkas izstrādi, viņi paši bija atbildīgi arī par visiem iepirkumiem. Gan jaunajai ēkai, gan iekārtojumam tika noteikti augsti standarti. Nonākot līdz iekārtojumam, menedžmenta komanda izpētīja palešu plauktu tirgu un izveidoja prasību specifikāciju, kurā galvenā uzmanība tika pievērsta pielāgojamībai, kvalitātei, vides vērtībām, sertifikācijai un dokumentētai pieredzei. Tika izvērtēti vairāki piegādātāji, tomēr Andreass uzsver, ka nebija nekādu šaubu:

 “AJ Produkti ar savām zināšanām, mērķtiecību un plašo produktu klāstu radīja labu iespaidu jau no paša sākuma. Tā kā viņi varēja uzņemties atbildību par visu iekārtojumu, izdarīt izvēli galu galā bija pavisam viegli.”

 

Palešu plaukti
palešu plaukti

Palešu plaukti Ultimate - pielāgojams risinājums

Šis projekts bija vērienīgs pasākums. Uzņēmums “Lagerservice” vēlējās uzlabot ikvienu noliktavas zonu, ievērojot klientu prasības, tādēļ tika nopietni pārbaudīta palešu plauktu Ultimate pielāgojamība. “AJ Produkti” komandai vajadzēja aprēķināt, skicēt un saražot neskaitāmus atbalsta siju variantus, lai pielāgotos dažādo klientu atšķirīgajiem sektoriem. Lai izpildītu ugunsdrošības noteikumus katram noteiktam preču tipam, mēs arī uzstādījām sprinkleru sistēmu, kas pastiprināja 30 procentu palešu plauktu drošību.

 Izmantojot skaidras 3D skices, mēs varējām parādīt “Lagerservice”, kā dažādie sektori izskatīsies dzīvē un darbā. Mūsu kopējais risinājums ietvēra arī plānošanu, saziņu ar citiem apakšuzņēmējiem, piegādi un montāžu.

 

Saistītie produkti

Visaptverošs risinājums un izcils rezultāts

Jaunais loģistikas centrs tika pabeigts 2022. gada beigās, un tajā tika uzstādīti vairāk nekā 31 000 palešu plauktu visdažādākajās konfigurācijās. Turklāt mēs piegādājām plauktus 3000 tekošo metru apjomā preču komplektēšanas noliktavai otrajā stāvā, pretsadursmes aizsardzības risinājumus un citus drošībai paredzētus produktus, uzlīmes un marķējumus, kā arī mēbeles jaunajam birojam. Kopējais risinājums bija kvalitātes, mūsu plašā noliktavas preču klāsta un mūsu ekspertu komandas darba apvienojums, kas nodrošināja teicamu galarezultātu.

“Esam ļoti apmierināti ar rezultātu un sadarbību ar AJ Produkti. Labi iesāktais laika gaitā tikai uzlabojās. Tagad mums ir viss vajadzīgais, lai mūsu klienti būtu apmierināti un mēs varētu sasniegt savus nākotnes mērķus,” secina Andreass.

 

Mēs, uzņēmums AJ Produkti, vēlamies pateikties par izrādīto uzticēšanos un sadarbību un novēlam veiksmi!

Noliktavas un darbnīcu aprīkojums. Apskati šeit

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.