Iekārto parocīgu darba vietu pie darbgalda

Kā organizēt darba vietu pie darbagalda?

Mūsu sortimentā pieejami dažādu izmēri un pielietojuma darbagaldi. Izvēlēties piemērotāko risinājumu ir pirmais solis uz ergonomiskas un parocīgas darba vietas iekārtošanu. Svarīgi ir izvēlēties arī atbilstošus uzglabāšanas risinājumus instrumentiem, detaļām u.c. Lieti noderēs arī praktiski un kvalitatīvi kravu pārvietošanas risinājumi. Šeit sniegsim dažus ieteikumus, kā sakārtot darba telpu darbnīcā, lai darbs būtu līdz pat 100% efektīvāks.
Darbagalds

Pie sienas montējami instrumentu paneļi

Instrumentu panelis pie sienas virs darbagalda ir teicams risinājums, ja vēlaties, lai visi instrumenti būtu labi pārskatāmi un aizsniedzami. Piedāvājam dažāda izmēra paneļus, kurus var uzstādīt gan vertikāli, gan horizontāli atkarībā no pieejamās vietas telpā. Lai iegūtu vajadzībām atbilstošu risinājumu, instrumentu paneli var aprīkot ar dažādiem āķiem un turētājiem, novietojot tos uz perforētās virsmas tur, kur vēlaties.

Apskati instrumentu paneļus šeit

Instrumentu panelis
Instrumentu panelis uz riteņiem

Pārvietojami instrumentu paneļi

Vai dažreiz mēdzat strādāt citur, nevis pie sava darbagalda? Tādā gadījumā instrumentu panelis uz ritenīšiem ir ļoti noderīgs, jo to var ērti pārvietot līdzi visur, kur nepieciešams. Tajā pašā laikā panelis ir kompakts un to var piebīdīt pie pašas sienas, kad to nelieto. Ja instrumentu un dažādu darba piederumu ir ļoti daudz, mēs iesakām izvelēties no abām pusēm lietojamus, pārvietojamus instrumentu paneļus ar īpaši izturīgu konstrukciju.

Pārvietojami instrumentu paneļi

Darbnīcu ratiņi

Metāla skapji un instrumentu skapji drošai uzglabāšanai

Vai vēlies glabāt savus darba piederumus aiz atslēgas? Klasiski instrumentu metāla skapji nodrošina efektīvu un drošu rokas instrumentu, darbarīku, individuālās aizsardzības līdzekļu, kabeļu un citu priekšmetu uzglabāšanu ērti pieejamā attālumā. Pieejami dažādi skapju izmēri. Iesakām izvēlēties skapjus ar izturīgo pulverkrāsojuma apdari, kas iederas dažāda veida darbvietās. Ja nepieciešams, skapjus var aprīkot ar papildu plauktiem vai citiem piederumiem.

Metāla skapji un instrumentu skapji plašā izvēlē. Apskati šeit!

Metāla skapis
Metāla skapis

Sīkpreču plaukti un detaļu stendi

Vai Tev ir daudz mazu preču vai rezerves detaļu, kas jāšķiro un jāuzglabā atsevišķi? Tad risinājumu varētu nodrošināt sīkpreču stends vai sīkpreču plaukts, kas ir pilnībā aprīkots sīkpreču un detaļu uzglabāšanai. Šie metāla skapji ir aprīkoti ar atvilktnēm vai mazu detaļu kastēm efektīvai un pielāgojamai instrumentu un sīku detaļu uzglabāšanai. Turklāt tiem ir izturīga konstrukcija, kas padara tos ļoti piemērotus darbnīcām un citām vidēm, kurās ir augstas prasības attiecībā uz izturību.

Sīkpreču plaukti un stendi 

Noliktavu plaukti un metāla plaukti

Metāla plaukti, noliktavu plaukti un plauktu sistēmas

Ja darba vietā ir nepieciešama plaša noliktavas platība, labs risinājums ir pielāgojami metāla plaukti.

MIX ir stabila un izturīga plauktu sistēma, kas izgatavota no lokšņu tērauda un ir viegli paplašināma. Ir pieejami gan atvērta, gan segta tipa plaukti, kurus var kombinēt pēc vajadzības. Šie noliktavu plaukti un plauktu sistēmas ir papildināmas ar plašu papildaprīkojumu klāstu, atvilktnēm sānu rāmjiem un durvīm. Piedāvājam dažāda augstuma, platuma un dziļuma metāla plauktu sistēmas, kas ļauj maksimāli izmantot pieejamo telpas platību.

Kādi noliktavu plaukti Tev nepieciešami? Uzzini šeit! 

Plauktu sistēmas un uzglabāšanas aprīkojums. Apskati šeit!

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...