Pārdomāta funkcionalitāte ir labi izplānota biroja stūrakmens

Viens no svarīgākajiem aspektiem, kas raksturo tiešām ērtu un funkcionālu biroju ir pārdomāts un darba uzdevumiem atbilstošs telpu plānojums! Nodalītas zonas darbam, atpūtai un pusdienu pārtraukumam, kā arī sapulču telpas un recepcijas zona, kur tikties ar klientiem un kolēģiem. Atbilstošas mēbeles, zonējums, apgaismojums un telpas akustika ir tikai daži no faktoriem, kas būtiski ietekmē darba vides kvalitāti un Tavu ikdienu birojā. Šajā raksta esam apkopojuši mūsu padomus un ieteikumus, kas palīdzēs labāk iepazīt biroja darba vides plānojuma "aizkulises" un veidus, kā uzlabot darba telpu birojā.
Biroja iekārtojums biroja plānojums
Biroja mēbeles

Viesmīlīgas recepcijas un viesu zonas

Recepcijas zona ir galvenā tikšanās vieta ikvienā birojā. Darbinieki, klienti, piegādātāji, piegādes personāls – šeit tiek sagaidīti visi! Tā kā šī ir vieta ar lielu kustības intensitāti un dažreiz augstu trokšņu līmeni, biroja telpām, kurās nepieciešams klusums un koncentrēšanās, ir jāatrodas tādā attālumā, lai netiktu traucēts biroja darbs. Savukārt, sapulču telpu vēlams izvietot blakus ieejai, lai darbiniekus netraucētu sapulču apmeklētāji.

Kā izveidot recepcijas zonu, kas atstāj labu iespaidu? Rūpējoties par apmeklētājiem! Labākais veids ir nodrošināt recepcijas zonu ar personālu, kas sagaida viesus un sniedz papildu informāciju.

Jautā padomu mūsu interjera projektu vadītājiem

Dīvāns birojam
Dīvāns birojam

Konferenču telpas lielām grupām

Liela un klasiska sapulcu telpa ir lieliski piemērota klientu prezentācijām vai darbinieku sanāksmēm, taču Tu vari to iekārtot daudzpusīgi, lai to izmantotu pēc iespējas plašāk. Vairāki mazi saliekamie galdi viena liela galda vietā atvieglo telpas iekārtošanu, sākot no tradicionālās sanāksmju telpas līdz lielai auditorijai, semināram vai nelielai sanāksmju telpai. Ja telpā jau ir sienas tāfele, papildus izmanto arī tāfeles uz riteņiem, piemēram, grupu darbam. Sakraujami konferenču krēsli ir vēl viens praktisks risinājums. Tie ir ērti un stabili krēsli, kas palīdzēs ietaupīt vietu tos uzgalabājot, kad sēdvietas nebūs nepieciešamas.

Ofisa mēbeles
Biroja mēbeles
Biroja mēbeles

Padari telpas nedaudz personiskākas

Padomā par akustisko komfortu un privātumu biroja iekārtojumā. Nodali telpu, izmantojot skapjus un plauktus, mēbeles un starpsienas, lai izveidotu privatākas darba zonas, kā arī izmanto paklājus un skaņas absorbētājus, lai radītu patīkamu akustisko vidi. Papildini biroju ar nelielām klusām telpām vai nodalītām zonām telpas stūros, kas būtu piemēroti netraucētām sarunām.

Ofisa mēbeles
Biroja mēbeles
Biroja mēbeles

Padomā par telpas pielietojamību, cilvēku plūsmu un pielāgojamību

Veiksmīgas biroja plānošanas atslēgas vārdi ir funkcionalitāte, plūsmas un pielāgojamība. Plānojot to, kā cilvēkiem pārvietoties telpās un paredzot telpai vairāk nekā vienu funkciju, visus birojus var padarīt labākus. Telpu sadalīšana zonās ar dažādām funkcijām, piemēram, individuālam darbam, sanāksmēm un atpūtai, ir labākais veids, kā izveidot telpas visam un ikvienam.


Vai vēlies izveidot labi izplānotu biroju? Sazinies ar mūsu interjera projektu vadītājiem šeit.

Jautā padomu mūsu interjera dizaina ekspertiem!

Ja Tev nepieciešama palīdzība telpu interjera izveidē, piemērotāko risinājumu izvēlē vai vēlies uzzināt vairāk par mūsu produktu sniegtajām priekšrocībām, sazinies ar AJ Produkti interjera projektu komandu un mēs ar prieku Tev palīdzēsim.
Organizācijas veids
Raksti ziņu šeitPielikums
Noklikšķinot uz Nosūtīt, es apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.