Terases mēbeles patīkamai atpūtai

sieviete-sež-pie-koka-terases-galda

Ir pienācis laiks pārvietot āra mēbeles no noliktavas uz terasi. Beidzot Jūs un Jūsu kolēģi var baudīt sauli un svaigu gaisu kafijas pauzē vai pusdienu pārtraukumā. Ir jau arī pēdējais laiks – pavasaris ir klāt!

Iztēlojieties sevi sēžam piesaulītē. Iespējams, ar aizraujošu lasāmvielu rokās, vai jautru kolēģu kompānijā, ēdot pusdienas. Tas var izklausīties kā sapnis, tomēr to ir pavisam viegli īstenot: vienīgais, kas nepieciešams, ir saulaina vieta un omulīgas terases mēbeles. Vai Jums ir šādas mēbeles? Ja vēl nav, aicinām apskatīt mūsu piedāvājumu – Jūsu izvēlei pieejami daudzi un dažādi āra mēbeļu veidi.

Pusdienu pārtraukumam piemēroti piknika mēbeļu komplekti

Klasiskais piknika galds ir universāls risinājums, kurā galds un soli savienoti ar izturīgu koka vai metāla rāmi. Komplekts ir teicami piemērots pusdienu ieturēšanai ērtā pozā. Sēdekļi ir plati un ērti, parasti darināti no koka, atsevišķos gadījumos dizains var atšķirties. Neskatoties uz faktu, ka dažu modeļu svars var sasniegt simts kilogramus, tos var viegli pārvietot uz vajadzīgo vietu, ja vien sadarbojas pāris kolēģu. Piknika mēbeļu komplekts iederas visdažādākajās āra teritorijās un ātri vien kļūst par dabisku tikšanās vietu.

Parka soli, kas aicina atpūsties

Ja nav vietas pusdienošanas zonai, vai tāda nav vajadzīga, vienkāršas mēbeles sēdēšanai ir ideāls risinājums. Vai vēlaties solu ar atzveltni, vai bez tās? Gaumes jautājums. Soli bez atzveltnes nodrošina atpūtu nogurušām kājām, kā arī veicina pieliekšanos un aktīvāku sēdus pozu, iedrošinot sarunas ar kaimiņiem. Modeļi ar atzveltni ir relaksējošāki, tie nodrošina patīkamu atpūtu. Dizaina ziņā pieejami visdažādākie modeļi no klasiskiem parka soliem ar dekoratīviem elementiem līdz moderniem Skandināvijas dizaina soliem. Visi modeļi ir piemēroti skarbiem laika apstākļiem.

Citas terases mēbeles novietošanai saulainā vietā

Sākoties saulainām un karstām dienām, par dabisku darba dienas daļu kļūst iziešana uz terases. Šādos brīžos noder arī cita veida terases mēbeles. Piemēram, ko teiksiet par atpūtu stilīgā dīvānā vai augsta komforta līmeņa atpūtas zonā? Vai par garšīgām pusdienām, novietojoties uz modernas mēbeļu grupas, kas nodrošina iespēju sēdēt ar taisnu muguru? Viss ir iespējams – mūsu piedāvājums ir ļoti plašs!

Vides aprīkojums

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.