biroja plaukti birojā

Biroja plaukti - viens solis no haosa līdz kārtībai

Katrā birojā vajadzīgs kāds uzglabāšanas risinājums un praktiski biroja plaukti ir gudra izvēle. Piemērotāko plauktu izvēle atkarīga no tā, kas jāuzglabā, kur plaukts jānovieto un kāds dizains ir sirdij tīkamākais. Kad birojā valda kārtība, strādāt ir vieglāk un patīkamāk.
metāla plaukti birojam

Kādi biroja plaukti ir pieejami un ar ko tie atšķiras?

Vienmēr pārbaudi plauktiem paredzēto maksimālo slodzi un atceries, ka tas attiecas uz vienmērīgi sadalītu svaru. Padomā, ko tu glabāsi – vieglas mapes vai smagas kastes?

Grāmatu plaukti. Birojā allaž labi iederas klasiskais lamināta grāmatplaukts ar aizsegtām malām. Lamināta plaukti ir izturīgi, tiem ir plaša krāsu un koka imitāciju dizaina izvēle. Tie ir lieliski piemēroti grāmatām un mapēm. Kombinējot zemos un augstos plauktus, vari veidot interesantāku interjeru.

Metāla plaukti ar atvērtām malām noder arhivēšanai vai arī gadījumos, kad birojā nepieciešams daudz vietas uzglabāšanai. Tie bieži ir pieejami ar papildu sadaļām, kas ļauj plauktus ērti paplašināt pēc vajadzības.

Sienas plaukti ir gan stilīgi, gan praktiski. Lai efektīvi izmantotu telpu, piekar tos virs zema skapja vai rakstāmgalda, bet, ja vēlies gaisīgāku interjeru, izvieto plauktus atsevišķi.

MĒS IESAKĀM!  Izvēlies pielāgojamus risinājumus

FLEXUS grāmatu plaukts ir no mēbeļu sērijas, kas ļauj veidot dažādas mēbeļu kombinācijas. Atdzīvini telpu, izmantojot gan augstos, gan zemos plauktus, un pārveido plauktus par skapjiem, pieliekot durvis tādā pašā vai kontrastējošā krāsā. Veido stilīgu interjeru, izvēloties saskaņotas mēbeles no vienas mēbeļu sērijas.

Grāmatu plaukts FLEXUS
sieviete stāv pie biroja galda

Ņem vērā telpas plānojumu

Pirms plauktu iegādes ir vērts nedaudz padomāt. Ar pareizo modeli, krāsu un izvietojumu plaukti ne tikai kalpo par mēbelēm glabāšanai, bet arī palielina labsajūtu un kļūst par dizaina elementu. Piemēram, arhīva telpā, iespējams, svarīgāks ir nevis moderns dizains, bet vairāk vietas.

Ja vien griestu augstums to atļauj, ierobežotās vietās grīdas platību var ietaupīt, glabātavu veidojot uz augšu, nevis uz sāniem. Ja glabātavas veidošana uz augšu nav iespējama, izvēlies dziļākus plauktus. Rūpīgi izmēri telpas augstumu, platumu un dziļumu, lai to varētu izmantot maksimāli efektīvi.

Lielu telpu var padarīt ērtāku, veidojot mazākas zonas. Ar zemajiem plauktiem var lieliski sadalīt telpu, vienlaikus saglabājot plašuma sajūtu. Turklāt zemie plaukti ļauj ērti piekļūt glabāšanai noliktajām grāmatām un žurnāliem. Izvēloties mobilo plauktu uz riteņiem, iekārtojumu var viegli pielāgot konkrētajai situācijai.


Kā ieviest kārtību birojā? Lasi šeit.

MĒS IESAKĀM! Sienas plaukti NOMAD

NOMAD sienas plaukts ir stilīgs un praktisks risinājums. Ar vienu vai vairākiem sienas plauktiem iegūsi papildu vietu glabāšanai. Plaukts izgatavots no izturīga lamināta – tas izturēs lielu slodzi un kalpos ilgu laiku. Izvēlies dažādas mēbeles no NOMAD mēbeļu līnijas un iekārto stilīgu biroju par pieejamu cenu.

Sienas plaukts NOMAD
sieviete un vīrietis stāv pie biroja plaukta

Dažādi plaukti dažādām vajadzībām

Darba sala ir biroja plaukta un darba galda kombinācija. Tā lieti noderēs gan dažādām sanāksmēm, gan uzdevumiem, kuros nepieciešama papildu darba vieta. Darba salai ir riteņi, un to ar visām mapēm un dokumentiem var novietot, kur vien vajadzīgs. 

Biroja plauktus savām vajadzībām vari pielāgot ar dažādiem aksesuāriem. Dokumentu šķirotājs, atvilktnes ieliktnis, papildu plaukti vai riteņi var palielināt funkcionalitāti atkarībā no tā, kas tieši tev nepieciešams. Ja mainījušās tavas vajadzības, izvēlies citus piederumus.

Mobilā plauktu sistēma nodrošina daudz uzglabāšanas vietas nelielā telpā, un tas ir efektīvākais vietas ekonomijas risinājums. Plauktu sekcijas var pārvietot ar kloķi, nodrošinot ērtu piekļuvi. Piemērots arhīviem.

Veido noslēgtu glabāšanas telpu, pieliekot grāmatplauktam durvis. Saskaņo dizainu ar atvērta un slēgta tipa plauktiem no vienas sērijas. Papildini kombināciju ar glabāšanas skapjiem, kur noslēpt vai ieslēgt priekšmetus.


Biroja skapji. Kā izvēlēties? Lasi šeit.

Padomi par AJ Produkti plauktiem 

1. Nav brīnums, ka grāmatu plaukts FLEXUS ir bestsellers! Katrā plauktā var ievietot apmēram 12 mapes, tāpēc tas ir ideāls mapju uzglabāšanai. Iespēja uzstādīt durvis ļauj kombinēt atvērta tipa un segtas novietnes. Turklāt FLEXUS sērijā ir pieejamas dažādas krāsas.

2. Grāmatplaukts CLEO atrisina uzglabāšanas vajadzības par pieejamu cenu. Ar funkcionālu un minimālistisku dizainu un trīs krāsu variantiem tā ir laba izvēle lielākajai daļai biroju.

3. Vai biroja telpas ir šauras? Aicinām pievērst uzmanību biroja plauktam LIGHT. Pārvācoties uz plašākām telpām, šo plauktu var ērti paplašināt, izmantojot papildsekcijas.

4. QBUS ir moderni plaukti, kas lieliski iederas dažādos interjeros. Novieto plauktu tur, kur tas ir redzams: vestibilā, konferenču zālē vai birojā. QBUS mēbeļu sērijā ietilpst arī skapji uzglabāšanai, atvilktņu bloki un daudz kas cits.

5. Plauktu sistēma SHAPE piedāvā praktisku, kombinējamu novietni pie sienas, kuru turklāt var paplašināt. Kāpēc gan neuzstādīt sienas plauktu virs rakstāmgalda, lai biežāk nepieciešamās lietas būtu ērti aizsniedzamas?

Uzzini vairāk par biroja plauktu risinājumiem!

Mēs piedāvājam plašu mēbeļu izvēli, kas ļauj viegli atrast tieši tev piemērotu risinājumu. Ja nepieciešama palīdzība vai ieteikumi, sazinies ar mums. Mēs ar prieku palīdzēsim!

Sazinies ar mums šeit

BUJ

Plauktu sistēma ir veidota no tādiem elementiem kā statņi un plaukti. Tā var ietvert arī sienas sliedes, kronšteinus un plauktus.
Plauktu montāžai pie rīģipša sienas ir nepieciešami rīģipša sienai paredzēti enkuri. Tās ir metāla tapas, kas izplešas sienas aizmugurē.
Lai urbtu betona sienā, nepieciešama triecienurbjmašīna. Ieteicams izmantot neilona tapas, kas izplešas, un koka skrūves.
Moderni grāmatu balsti, žurnālu turētāji un uzglabāšanas kastes atvieglo plauktu sakārtošanu. Izvēlies savam stilam atbilstošus piederumus un personalizē savus grāmatu plauktus.
Grāmatas jāglabā sausā vidē, istabas temperatūrā. Mitruma un pēkšņu temperatūras svārstību ietekmē grāmatas var bojāties.
Uzglabā smagākās kastes apakšā. Atstāj vietu starp dekoratīviem priekšmetiem. Izvairies no pārāk daudziem sīkumiem, jo tas rada pārblīvētu iespaidu. Centies sakārtot grāmatas pēc augstuma un sērijas. Paskatieties uz kopainu un tiecies panākt līdzsvarotu iespaidu.
Bieži izmantotās mapes var uzglabāt viegli pieejamā mapju karuselī. Retāk izmantotās mapes var glabāt arhīva skapī.

Kvalitatīvi biroja plaukti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.