biroja skapji un plaukti

Biroja skapji. Kā izvēlēties piemērotāko?

Biroja skapji viennozīmīgi atvieglo dzīvi un uzlabo darba vidi birojā. Skapis ir piemērots dokumentu glabāšanai gan mājās, gan uzņēmumos. Lūk, daži aspekti, kurus ir vērts apsvērt, ja nepieciešams jauns biroja skapis, bet nezini, kā izvēlēties atbilstošāko.
sieviete kārto dokumentus biroja skapī

Ofisa skapis tieši tev. Ar ko tie atšķiras?

Iesākumā jāsaprot, ko skapī glabāsi un kur to novietosi.

Dokumentu skapji – uz grīdas novietots dokumentu skapis ir lieliski piemērots grāmatu, avīžu, mapju, biroja materiālu un citu priekšmetu glabāšanai. Savukārt piekarināms sienas dokumentu skapis labi iederēsies virs zemu piestiprināta plaukta vai sānu galda.

Sānu skapji ir paredzēti novietošanai blakus rakstāmgaldam, taču tie lieti noder arī telpas sadalīšanai. Izvelkami plaukti atvieglo piekļuvi plauktu saturam.

Failu skapji ir piemēroti, lai glabātu mapes, failus un projektus, pie kā šobrīd netiek strādāts.

Medikamentu skapis – pie sienas stiprināms skapis ar slēdzeni medikamentu glabāšanai.

Rasējumu un karšu skapji – uzglabā rasējumus un kartes īpaši pielāgotā skapī ar zema augstuma atvilktnēm. Šāds skapis ir efektīvi lietojams un ļauj viegli aplūkot skapja saturu. To var izmantot ar

MĒS IESAKĀM!

CLEO ir klasisks ofisa skapis ar slēdzamām durvīm. Tajā būs ērti uzglabāt žurnālu mapes, kastes, vēstuļu grozus un citus biroja piederumus.

  • Izgatavots no izturīga un viegli kopjama lamināta.
  • Lieliski piemērots birojiem, arhīvu telpām un noliktavām.
  • Vienkāršais dizains ļauj kombinēt skapi ar esošo biroja iekārtojumu.
sieviete stāv pie slēdzama metāla biroja skapja

Slēdzams biroja skapis - drošai uzglabāšanai

Kārtība un organizācija
Izvēloties skapjus ar regulējamu furnitūru, ir vieglāk pielāgot glabāšanas iespējas savām vajadzībām, piemēram, izmantojot papildu plauktus un viedos ieliktņus. Tāpat skapi var papildināt ar glabāšanas kastēm un žurnālu mapēm, kas palīdz sašķirot priekšmetus un pēc tam tos vieglāk atrast.

Kontrolēta piekļuve
Slēdzams metāla skapis ir došs risinājums, ja nepieciešams glabāt svarīgus dokumentus. Ja vēlies, lai skapja saturam piekļūtu tikai tu un daži citi cilvēki, izmanto slēdzeni ar atslēgu. Izvēloties elektronisko slēdzeni, skapītim vienkārši piekļūs vairāki cilvēki, bet tev nebūs jāraizējas par to, kā visiem sarūpēt atslēgu.

Ugunsdrošs un neuzlaužams skapis
Svarīgākajiem dokumentiem — seifs, kas pasargās visu būtisko, ja darbā notiek negadījums. Atkarībā no ugunsdrošības klases seifs var izturēt ugunsgrēku 60–120 minūtes. Skapji ir klasificēti un sertificēti arī pret zādzībām.

MĒS IESAKĀM! Skapis ar plauktiem

Klasisks izturīga lamināta biroja skapis ar četriem plauktiem un daļēji slēptu glabātuvi ar dubultajām durvīm. Lieliski piemērots birojos, uzgaidāmajās telpās un skolās.

  • Izgatavots no izturīga un viegli kopjama lamināta.
  • Daļa no mēbeļu sērijas FLEXUS – viegli pieskaņojams citām biroja mēbelēm.
  • Pieejams vairākās krāsās.
vīrietis un sieviete kleitā birojā sarunājas

Pielāgojami risinājumi

Dokumentu skapji var būt dažādu izmēru, no daudzveidīgiem materiāliem un atšķirīgās formās. Apsver gan vizuālos, gan praktiskos aspektus. Kāds skapis tev vajadzīgs un kāds piestāvēs pārējām mēbelēm birojā? Vai tev nepieciešama reti izmantota kartotēka, vai arī skapis, ko lietosi vairākas reizes dienā?

Lamināta skapis ir funkcionāls un ekonomiski izdevīgs risinājums birojam. Šim materiālam nav vajadzīga īpaša apkope, tam ir gluda, pret skrāpējumiem izturīga un ūdensnecaurlaidīga virsma, tāpēc skapis ir ērti lietojams dažādos apstākļos.

Finiera skapim ir koka apdare – tā maina vizuālo iespaidu un liek birojam izskatīties pievilcīgāk. Šāds materiāls ir dzīvīgs un elegants, turklāt mēbeļu virsmām ir daudzveidīgas un dabiskas variācijas.

Tērauda lokšņu skapis ar pulvera pārklājumu ir izturīgs un iederas vidē, kas ir pakļauta lielai slodzei. Šī skapja plaukti piemēroti lielai slodzei, tālab tas labi noder arhīva telpām.

  • Parastās durvis ļauj viegli pārlūkot skapja saturu.
  • Bīdāmās durvis ir lielisks risinājums šaurām telpām.
  • Žalūziju tipa durvis var pilnībā atstumt, kas nodrošina vēl lielāku telpas ekonomiju.

Vienotam interjeram izvēlies QBUS mēbeļu sēriju

Mēbeles no QBUS sērijas iederas teju jebkurā telpā un paver dažādas interjera risinājumu iespējas, piemēram, ar mēbelēm sadalot plašas telpas. Ja nevari izlemt, kas būtu noderīgāk – plaukti vai dokumentu skapji –, biroja iekārtošanai izmanto abus. Tādējādi paslēpsi dokumentus un papīru kaudzes un vienlaikus parādīsi to, kas izskatās labi – piemēram, grāmatas vai dekoratīvus elementus. Izvēloties glabāšanai skapjus no mēbeļu sērijas, vari apvienot dažāda augstuma mēbeles, ieturot biroju vienotā stilā.

Dažādi izmēri - izcila pielāgojamība
Ja telpa ir gana plaša, tajā labāk izskatīsies vairāki zemi skapji, nevis viens augsts. Vienlaikus iegūsi papildu vietu telpaugiem vai citiem interjera priekšmetiem. Nelielā telpā izvēlies augstākas mēbeles. Virs zemā skapja vari uzlikt otru skapi vai piestiprināt atvērtus plauktus līdz pat griestiem. Iespēju ir daudz!
Apskati visas mēbeles no QBUS sērijas šeit


Apskati visu mēbeļu sēriju QBUS šeit
skåp med förvaring och sittbänk

Jautā mums!

Ja tev nepieciešama palīdzība biroja plānošanā vai ieteikumi piemērotako risinājumu izvēlei, sazinies ar mums. Mēs ar prieku palīdzēsim! Sazinies ar mums šeit: Projektu vadība



Saistītie produkti

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.