Biroja galdi un rakstāmgaldi. Kā izvēlēties piemērotāko?

Kā izvēlēties biroja galdu un rakstāmgaldu?

Biroja galdi un rakstāmgaldi ir neatņemama mūsu darba vides sastāvdaļa un mēs pie tiem pavadām lielu daļu savas darba dienas. Tādēļ ir jo īpaši svarīgi, lai izvēlētais biroja galds vai rakstāmgalds ir ērts, ergonomisks un atbilsts ne vien vizuāli estētiskajām, bet arī funkcionālajam prasībām.
Jauna galda iegāde var būt laikietilpīgs process. Produktu piedāvājums ir tiešām plašs. Lai sniegtu plašāku ieskatu un izpratni par to, kāds biroja galds ir nepieciešams tev, esam sagatavojuši šo produktu ceļvedi ar mūsu ieteikumiem un padomiem.
Augstumā regulējams galds

1. Galda virsmas izmērs

Darba virsmas izmērs.
Nepieciešamais biroja galda virsmas izmērs ir svarīgs aspekts, kas jāizvērtē, ņemot vēra pie galda pavadīto laiku ikdienā un nepieciešamo darba virsmas izmēru. Piemēram, ja strādā ar lielu dokumentu apjomu, uz galda jāizvieto biroja tehnika vai darba aprīkojums. Savukārt, ja nepieciešams rakstāmgalds mācībām, arī kompakta izmēra virsma varētu būt ļoti piemērots risinājums.


Telpas plānojums.
Domājot par to, kāda izmēra galda virsām tev būs nepieciešama, ņem vērā arī pieejamo telpas platību, kur galds tiks izvietots. Stūra galds ir viens no risinājumiem, kad nepieciešama plaša darba virsma, bet ir ierobežota telpas platība. Mūsu sortimentā ir pieejami gan klasiskie stūra galdi ar fiksēta augstuma rāmi, gan augstumā regulējami stūra galdi.

MĒS IESAKĀM! Kompakts rakstāmgalds

NOMAD rakstāmgalds ir piemērots neliela izmēra biroja telpām un arī mājas birojam.
  • No izturīga lamināta
  • Ar masīvkoka kājām
  • Papidināms ar citām mēbelēm no NOMAD sērijas
Biroja mēbeļu sērija NOMAD
Sieviete sēž pie stūra galda

2. Galda virsmas forma

Rakstāmgaldi ar taisnstūra formas virsmu

Rakstāmgaldi ar taisnstūra formas virsmu ir viens no izplatītākajiem risinājumiem. Šādas formas galdus var ērti izvietot telpā, novietot blakus vai pretim vienu otram. Aprīkojot tos ar galda starpsienām var ātri un ērti izveidot norobežotu, privātu darba vietu.

Biroja galdi ar ieliektas formas virsmu

Biroja galdi ar ieliektas formas virsmu ļauj parocīgi novietot nepieciešamās lietas darbam vai mācībām pa labi un pa kreisi no sēdvietas. Šāds biroja galds ir ne vien ērts un funkcionāls, bet ergonomiskais virsmas ieliekums piešķir tam radoša dizaina akcentu.

Stūra galdi

Stūra galds ir parocīgs un piemērots risinājums tad, ja nepieciešama papildu darba virsmas platība vai velies pēc iespējas optimālāk izmantot pieejamo telpu. Stūra galdi var tikt novietoti gan blakus viens otram, veidojot savienotas darba vietas vai atsevišķi - telpas stūros, kas ļauj atbrīvot telpas centrālo daļu.

Augstumā regulējams biroja galds - uzlabo tavu pašsajūtu

Augstumā regulējams biroja galds FLEXUS ar ieliektu galda virsmu - ergonomisks risinājums, kas uzlabos tavu pašsajūtu!


3 iemesli izvēlēties galdu FLEXUS

  • Elektriski augstumā regulējams un pielāgojams
  • Ergonomiski ieliekta galda virsma
  • Pulverkrāsota tērauda kāju rāmis
Augstumā regulējams galds

3. Augstumā regulējami galdi

Augstumā regulējami galdi pēdējos gados iemanto aizvien lielāku popularitāti un pieprasījums pēc tiem aug gadu no gada. Tam par pamatu ir vairāki šo galdu piedāvātie ieguvumi un priekšrocības, ko tie nodrošina. Svarīgākais noteikti ir ergonomikas aspekts. Mūsu ķermenis ir radīts kustībai un ilgstoša atrašanās sēdus stāvoklī rada diskomfortu. Tā nogurdina gan ķermeni, gan prātu. Samazinās koncentrēšanās spējas un darba vai mācību ražīgums kopuma. Augstumā regulējams galds sniedz iespēju mainīt darba pozu no sēdus uz stāvus. Tādējādi tiek nodrošināta ķermenim tik ļoti nepieciešamā fiziskā mikro-aktivitāte daba laikā. Pamīšus strādājot stāvus pozīcijā 20 minūtes stundā, uzlabojas asinscirkulācija ķermenī un samazinās noguruma sajūta. Šādi mēs stiprinām arī muguras muskulatūru un sadedzinām vairāk kaloriju.


Lasi šeit un uzzini vairāk

4. Dizains

Kad nepieciešams jauns biroja galds vai rakstāmgalds, pirmais kam pievēršam uzmanību izvēloties iespējamo modeli ir tā dizains un saderība ar jau esošo telpas interjeru. Nereti esam gatavi pat uz kompromisiem, lai izvelētais galds sniegtu vēlamo estētisko baudījumu un gandarījumu. Izprotot šo mūsu cilvēcisko nepieciešamību pēc estētikas, mūsu sortimentā piedāvājam plašas krāsu izvēles praktiski visiem galdu modeļiem. Iespējams izvēlēties arī dažādas krāsas un formas kāju rāmjus, lai pēc iespējas ciešāk pielāgotu galda dizainu tavam vēlmēm. Lai palīdzētu piemeklēt vizuāli visatbilstošāko risinājumu tavam interjeram, esam sagatavojuši interjera dizaina speciālistes ieteikumu un padomu apkopojumu, kas palīdzēs labāk izprast krāsu ietekmi uz mūsu darba vidi. Lasi uz uzzini vairāk šajā rakstā. Lai darbs pie augstumā regulējama galda būtu ērts un patīkams visas dienas garumā, mēs iesakām arī šādu, ergonomisku papildu aprīkojumu


Kā krāsas ietekmē tavu labbūtību birojā
stūra rakstāmgalds

5. Ergonomisks papildu aprīkojums ērtākam darbam

  1. Galda starpriena - rakstāmgalda aizslietnis ir lielisks veids, kā norobežot savu darba vietu pie biroja galda. Starpsienām ir arī skaņu slāpējošas un absorbējošas īpašības, tādēļ tās uzlabo akustiku telpā. Kā zināms, troksnis traucē koncentrēties, bet klusumā ir vieglāk strādāt. Arī pašām galda starpsienām ir pieejams dažāda veida papilu aprīkojums un tās var ērti izmantot kā piezīmju dēļus, piespraužot atgādinājumus. 
  2. Ergonomisks biroja krēsls ir neaizvietojams palīgs tavā ikdienā darba vietā. Pat tad, ja izmanto augstumā regulējamu galdu, ergonomisks datorkrēsls sniegs nepieciešamo atbalstu ķermenim brīžos, kad strādā sēdus pozīcijā. 
  3. Kabeļu turētāji palīdzēs organizēt un sakārtot dažādus kabeļus un vadus zem biroja galda. Kabeļu un vadu turētajus var ērti piemontēt zem biroja galda virsmas.
  4. Ergonomiski paklāji darbam pie augstumā regulējama biroja galda samazina slodzi uz kājām un muguru. Tie ir pildīti ar amortizējošu slāni, kas padara stāvēšanu krietni komfortablāku arī uz cietas grīdas. Pieejami gan taisnstūra, gan apaļas formas ergonomiskie paklāji, kas paredzēti lietošanai ikdienā.
Augstumā regulējams galds FLEXUS
299.-€
Rakstāmgalds mājas birojam
Rakstāmgalds NOVUS
217.-€

Jautā padomu mums

Mūsu plašajā piedāvājumā ir pieejami gan biroja galdi, gan rakstamgaldi, gan datorgaldi ikviena lietotāja vajadzībām. Ir viegli apjukt plašajā piedāvājumā. Tādēļ mudinām tevi jautāt padomu ekspertiem - mūsu produktu speciālistiem. Mēs priecāsimies sniegts atbildes uz visiem taviem jautājumiem un palīdzēsim piemeklēt atbilstošāko galdu tieši tavām vajadzībām.

Tālrunis: 67 62 52 72
E-pasts: info@ajprodukti.lv
Uzdod jautājumu čatā ( uzsāc sarunu - atver čatu lapas apakšā labajā stūrī )
Salons krēslu apskatei klātienē: Kalnciema iela 197B, Rīga
Darba laiks: P - Pk. 8:30 - 17:00
 
 
Apskati visus mūsu piedāvājumā esošos biroja galdus, rakstāmgaldus un datorgaldus šajā sadaļā:

Biroja galdi, rakstāmgaldi un datorgaldi

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.