Metāla plaukti

Biroja plaukti, arhīva plaukti un noliktavu plaukti. Ar ko tie atšķiras?

Reizēm atbilstošāko plaukti izvēle var būt sarežģīta. Ar ko atšķiras biroja plaukti un arhīva plaukti? Kādi noliktavu plaukti Tev nepieciešami? Kā izvēlēties atbilstošākos? Lai rastu atbildes uz šiem un citiem, ar plauktu izvēli saistītiem jautājumiem, esam sagatavojuši produktu ceļvedi. Lasi un uzzini, kādi plaukti ir nepieciešami Tev.

Biroji, arhīvi un noliktavas

Arhīva plaukti ir pieejami dažādos izmēros. Ja plauktu sistēmu izmantosi vieglu priekšmetu un mapju glabāšanai, pietiks ar vienkāršu arhīva plauktu. Turpretī noliktavām, kur jāglabā smagas preces, labāk izvēlēties izturīgākus risinājumus. Arhīva vai uzglabāšanas plaukts var būt ideāls risinājums dažādās telpās. Svarīgi saprast, vai ietilpība un dizains atbilst priekšmetiem, ko glabāsi plauktā.

Vieglākus biroja plauktus ērti stiprināt pie sienas, savukārt masīvākus plauktus var novietot tālāk no sienas, nodrošinot piekļuvi no abām pusēm. Mēs piedāvājam arī plauktus, kuru montāžai nav nepieciešamas skrūves.

Pie sienas stiprināmi plaukti ir lieliska izvēle vieglāku priekšmetu, piemēram, mapju, glabāšanai. Pie sienas pieskrūvē atbalsta sliedi un uz tās izvieto kronšteinus. Tādējādi plauktus var novietot jebkurā attālumā un augstumā. Sienas plauktu sekcijas var izvēlēties ar apmalēm galos vai bez tām. Tie ir praktiski risinājumi, kas palīdz taupīt vietu glabāšanas telpās.
Noliktavu plaukti
Plauktu sistēma MIX
208.-€
Metāla plaukti
Plaukti POWER
139.-€

Darbnīcas un ražotnes

Konsoļu plaukti ir paredzēti, lai droši uzglabātu garus, smagus priekšmetus, piemēram, caurules, sijas, konstrukciju tēraudu vai koka dēļus. Konsoļu plauktos var glabāt dažādu izmēru un svaru preces. Priekšmetus novieto horizontāli uz plaukta balstiem, tādējādi atvieglojot piekļuvi un pārvietošanu gan manuāli, gan ar autoiekrāvēju. Konsoļu plauktus var pagarināt ar papildu balstiem un statņiem, ja ir jāuzglabā garāki priekšmeti.

Riepu plaukti ļauj praktiski glabāt visdažādākās riepas. Riepu statīviem ir atšķirīgs dizains, un tos var gan pagarināt, gan pacelt uz augšu atkarībā no vajadzībām.

Palešu plaukti sastāv no rāmjiem un sijām, un tās piegādā bez plauktu virsmām – paletes novieto tieši uz sijām. Palešu plauktiem ir dažādi veidi un atšķirīgi izmēri augstumā un dziļumā, un tie visi paredzēti palešu horizontālai glabāšanai vairākos līmeņos. Lai iekrautu un izņemtu paletes, ir nepieciešams autoiekrāvējs.

Sīkpreču plaukti ir uzglabāšanas plaukti, kuru komplektācijā ir dažādas kastes vai tvertnes. Tie ir ideāli piemēroti, lai glabātu nelielus priekšmetus, piemēram, skrūves vai rezerves daļas. Plaukti ar tvertnēm nodrošina ātru un ērtu piekļuvi, vienlaikus uzturot vidi kārtīgu un samazinot risku pazaudēt sīkus priekšmetus.


Uzzini vairāk par palešu plauktiem - lasi šeit
Palešu plaukti
Palešu plaukti ULTIMATE
734.-€
Riepu plaukti
Riepu plaukti TRANSFORM
162.-€

Veikali un restorāni

Veikalu plaukti ir piemēroti preču uzglabāšanai un izvietošanai veikalos. Taču veikalu plaukti var būt noderīgi arī citviet – noliktavās, darbnīcās un garāžās. Veikalu plaukti ir ļoti daudzpusīgi, piedāvājot lieliskus risinājumus dažādās situācijās.

Pārtikas plaukti ir paredzēti pārtikas produktu uzglabāšanai veikalos vai noliktavās ar augstākām prasībām. Tāpat piedāvājam plauktus ar pielāgotu dizainu ledusskapjiem un saldēšanas kamerām. Pārtikas plaukti ir apstiprināti pārtikas produktu glabāšanai, un tie ir ideāls risinājums vietās, kur jānodrošina augsti higiēnas standarti. Tāpat pārtikas plaukti ir viegli tīrāmi, un to dizains kavē putekļu uzkrāšanos.
Metāla plauktu sistēma MIX

Plaukti birojam, arhīvam un noliktavai

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.