Attālināts darbs

Attālināts darbs un mājas birojs

Attālināts darbs un mājas birojs ir ērts un parocīgs darba organizācijas veids, taču paralēli sniegtajām priekšrocībām, jārēķinās arī ar vairākiem izaicinājumiem. Kā iekārot tiešām ergonomisku un praktisku mājas biroju un kādas biroja mēbeles izvēlēties? Kā organizēt savu darba dienu, komunikāciju ar klientiem un kolēģiem? Socializācijas un neformālās komunikācijas iespējas strādājot attālināti.

Lai palīdzētu labāk izprasts attālināta darba konceptu, esam sagatavojuši ekspertu ieteikumus, mūsu novērojumus un jaunākās tendences šajā jomā.
Cilvēks tiek intervēts

Cilvēkresursu vadības ekspertes ieteikumi

Attālināts darbs. Ko par to saka cilvēkresursu vadības eksperti? Lasi Else-Marie atbildes uz mūsu jautājumiem šajā rakstā.

Mājas birojs

Piederības sajūta un attālināts darbs. Kā nezaudēt komandas garu?

Kā parūpēties par to, lai arī darbinieki, kas strādā attālināti jūtas iekļauti biroja ikdienas dzīvē un nezaudē kontaktu ar kolēģiem.

En lampa och Citroner i en korg som står på ett bord

Attālināta darba politika uzņēmumā

Lai attālināts darbs būtu produktīvs un ērts gan darbiniekiem, gan uzņemumam, iesakām jau laikus izstrādāt šādu darba formu regulējošo politiku tavā uzņēmumā. Esam sagatavojuši ieteikumus un vadlīnijas šādas politikas izstrādei.

Person som sitter vid ett skrivbord och har ett digitalt möte

Sanāksmes hibrīda darba vidē. Mūsu padomi un ieteikumi.

Attālinātas sapulces. Kādas ir to priekšrocības un iespējamās kļūdas to organizēšanā. Esam sagatavojuši ieteikumu un padomu apkopojumu, kas palīdzēs labāk izprast digitālās sapulces organizēšanas procesu. 

Aptauja

Uzzini, kādas ir tavu kolēģu un darbinieku domas par attālinātu darba organizāciju uzņēmumā. Esam sagatavojuši aptauju ar aktuālākajiem jautājumiem. Izvēlies atbilstošākos jautājumus sava uzņēmuma specifikai, lai labāk izprastu hibrīdbiroja īpatnības. Lejuplādē aptauju šeit 

Četri interjera dizaina padomi no mums
1.

Kvalitatīvs un ergonomisks biroja krēsls ir vienlīdz svarīgs gan tiem, kas strādā birojā, gan attālināti.

2.

Augstumā regulējams galds ļaus iekārtot īpaši pielāgojamu un ergonomisku darba vietu mājas birojā. Pieejami arī kompakta izmēra rakstāmgaldi  ,kas ir piemēroti arī nelielām telpām.

Ofisa mēbeles
Ergonomisks un kvalitatīvs datorkrēsls MARLOW ar sietveida atzveltni.
239.-€
Biroja mēbeles
Augstumā regulējams stūra galds NOVUS 1200x750 mm. Ergonomisks un kompakts biroja galds mājas birojam.
399.-€

3.

Tiem, kuri strādā ar klēpjdatoru, ir svarīgi, lai dators būtu ērtā darba augstumā. Vienkāršs klēpjdatora statīvs nodrošina labāku un ergonomiskāku leņķi, kas novērš kakla sāpes.

4.

Aktīvie krēsli , sedlu krēsli un līdzsvara krēsli nodrošinās papildu fizisko aktivitāti darba dienas laikā. Krēsli paredzēti vēdera un muguras muskuļu tonizēšanai. Augstumā regulējami līdzsvara krēsli ir viegli pielāgojami dažādos augstumos un ir lieliska alternatīva klasiskajiem datorkrēsliem.

Vai tev ir nepieciešama iedvesma, padoms vai praktiska palīdzība interjera plānojuma izstrādē? Sazinieties ar mums, un mēs palīdzēsim iekārtot tev vispiemērotāko darba vietu.

Interjera projekti

Tālrunis
67 62 52 72
E-pasts
Sūti mums epastu šeit

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.