Kvalitāte, kas cēlusies pašu ražotnēs

Kvalitāte, kas cēlusies pašu ražotnēs

Kvalitāte, kas nāk no iekšienes, ir AJ Produkti sortimenta zīmogs. Gandrīz trešdaļa mūsu produktu klāsta tiek izstrādāta pašu ražotnēs Polijā, Slovākijā un Lietuvā. Šeit tiek ražots viss - sākot no biroju mēbelēm un dīvāniem līdz pat dažādu tipu skapju sistēmām. Lieki piebilst, ka visi šie produkti atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem. Šīs pieejas pamatā ir tikai viens mērķis - radīt labāko iespējamo darba vidi tev un taviem kolēģiem.

Pilnīga kvalitātes kontrole

Produktu izstrāde pašu ražotnēs ir viens no mūsu stratēģiskajiem pilāriem, kas ļauj nodrošināt klientus ar pirmšķirīgu kvalitāti par pieejamām cenām. Lēmums ievērojamu daļu produkcijas ražot pašrocīgi ir pilnīgi apzināts. Tādējādi iegūstam kontroli pār visiem ražošanas procesa cikliem - no sākotnējās idejas līdz produkta realizācijai. 

Strikta kvalitātes kontrole un aktīva līdzdarbība produkta izstrādē atvieglo arī produktu personalizācijas procesu. Tas mums ļauj efektīvāk  īstenot klientu individuālās vēlmes, kā arī nodrošināt produktu abilstību mūsdienu prasībām. 

Trīs ražotnes pilnam produktu spektram

AJ Produkti savās ražotnēs saimnieko jau kopš deviņdesmitajiem gadiem. AJ mēbeļu ražotnē Redzikowo pilsētā, Polijā, tiek ražots lielais vairums mūsu koka bāzes mēbeļu. Šeit top mūsu darbagaldi, koka skapji, grāmatu plaukti un atvilktņu galdi. Papildus šiem produktiem, Redzikowo ražotnē top arī konferenču galdi un ēdamzāles mēbeles. Tikmēr mūsu ražotnē Trnavā, Slovākijā, fokusējamies galvenokārt uz metālproduktu izstrādi, izgatavojot metāla drēbju skapjus, mantu uzglabāšanas skapjus, un metāla plauktu sistēmas. 

Kopš 2022. gada esam pārņēmuši arī mēbēļu izgatavošanas rūpnīcu Kalvarijā, Lietuvā, ar kuru sadarbību uzsākām jau 2016. gadā. Šeit ražošanā uzsvars ir tieši uz tekstila produktu iztrādi, kā piemēram dīvāniem un dažādiem troksni slapējošiem elementiem. 

Kopā pa visām trīs ražotnēm, esam atbildīgi par aptuveni trešo daļu sava sortimenta. Šeit radītie produkti veido mūsu piedāvajuma kodolu. 

Uz produktiem orientēts process

Pateicoties tam, ka produkti tiek iztrādāti ciešā sadarbībā ar mūsu pašu speciālistiem, visas ražošanas cikla fāzes ir optimizētas tieši mūsu ražotņu specifikai. Katrs elements ir rūpīgi pārdomāts un optimizēts saskaņā ar mūsu kvalitātes mērķiem - no izmantotajām iekārtām, materiālu sagādnei līdz pat mūsu uzticamā personāla pieejai ražošanas procesam. Regulārās kvalitātes inspekcijas un pasākumi iekšējo procesu uzlabošanai ir vēl viena būtiska ražošanas procesa sastāvdaļa. Atzīmēsim, ka visas mūsu rūpnīcas ir ieguvušas arī ISO 9001 sertifikāciju.

Rūpīgi izvēlēti materiāli

Mūsu ražotnes ir aprīkotas ar vismodernāko industriālo tehniku un darbarīkiem. Tikmēr piegādātie materiāli tiek rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību mūsu specifikācijām. Materiālu sagādnieku izvēlei pieejam ārkārtīgi nopietni, izvērtējot to spēju nodrošināt nepieciešamo kvalitāti, paveikt to laikā un par atbilstošu cenu. 

Papildus tam, sagādniekiem ir jāievēro mūsu iekšējais kodekss, un jādarbojas saskaņā ar mūsu kvalitātes un videi draudzīgās uzņēmējdarbības regulām. Atkarībā no produkta specifikas, uzsvaru liekam uz otrreizējās pārstrādes un atjaunojamo materiālu izmantošanu. Ražošanā aktīvi izmantojam arī FSC-sertificētu koku un zaļo tēraudu. Šeit vari uzzināt vairāk par mūsu ieguldījumu ilgtspējīgā ražošanā. 

Kvalitāte kā vienā, tā otrā pusē

Produktu izstrāde pašu ražotnēs sniedz mums ne tikai kontroli pār sortimentu, bet arī uzlabo mūsu izpratni par pašiem produktiem. Orientēšanās ražošanas procesa niansēs un izpratne par kvalitātes kritērijiem, palīdz mums iepirkt pirmšķirīgus produktus no ārējiem partneriem. Gala rezultātā iegūtā kvalitāte un produktu klāsta dažādība ļauj mums nodrošināt tevi un tavus kolēģus ar labākajām biroja un mājas mēbelēm visā reģionā. 

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...