Uzdrīksties darbā būt pats

Uzdrīksties darbā būt pats

Izmantojot mūsu plašo piedāvājuma klāstu, mēs varam Tev (un arī citiem) palīdzēt izveidot nevainojami iekārtotu darbavietu. Tā būs pilnīgi pielāgota darba uzdevumiem, fiziskajiem priekšnoteikumiem un personiskajai gaumei. Ja izmantosi šo iespēju, rezultātā iegūsi darba vidi, kas atbildīs kā ķermeņa prasībām, tā arī dvēseles vajadzībām. Tā būs darba vieta, kurā vari plaukt un būt sevis paša vislabākā versija!

Biroja mēbeles, kas uzlabo darbavietu


Uzņēmums AJ Produkti ir apņēmies veidot labāku darba vidi. Tā ir mūsu vīzija. Tā ir arī mūsu pastāvīgā misija, tādēļ ka vairums cilvēku lielāko daļu savu nomoda stundu pavada darbā. Darbs ir gandrīz kā otrās mājas. Tādēļ piedāvājam biroja mēbeles un interjera elementus, kas uzlabos visu darba vietu no biroja un ēdamtelpas līdz darbnīcai un noliktavai. Mēs sadarbojamies ar dažāda veida uzņēmumiem – gan ar jaunuzņēmumiem un jau izveidotiem, stabiliem uzņēmumiem, gan vietējām un starptautiskām firmām.

Esam veikuši sekmīgus uzlabojumus darbavietās jau 40 gadu garumā un noteikti varam palielināt labklājību un efektivitāti arī jūsu darba vietā. Mēs piedāvājam visu, sākot ar pašu dizaina mēbeļu komplektiem līdz praktiskiem interjera priekšmetiem, kas atvieglo darbu. Mūsu ražotnē mēs pat varam pielāgot atsevišķas kolekcijas klienta vēlmēm. Kopumā mūsu piedāvājumā iekļauti vairāk nekā 20 000 produktu birojiem, skolām, noliktavām un ražotnēm. Piedāvājam arī labi pārdomātus interjera risinājumus, kas liks doties uz darbu ar lielāku prieku.

Paturot prātā darbinieku priekšrocības


Kas ir nepieciešams, lai darba vidi vērstu no “labas” par “vēl labāku”? Mēs uzskatām, ka galvenais ir izvēlēties produktus, koncentrējoties uz vislabāko jums un jūsu kolēģiem. Piemēram, augstumā regulējami galdi, kas dienas gaitā ļauj mainīt stāvus un sēdus pozu. Tie var būt arī biroja krēsli, kurus var pielāgot savām vajadzībām, kā arī aktīvai sēdēšanai paredzētie krēsli, kas sēdēšanas laikā stiprina muguras un visas ķermeņa augšdaļas muskulatūru. Un, protams, praktiskas novietnes, kas uzlabo kārtību un efektivitāti. Viss šis kopā nozīmē labklājību.

Tās var būt arī pielāgojamas iesaiņošanas darba stacijas, stabili darbagaldi un paplašināmas plauktu sistēmas, kas uzlabo darbu noliktavās un ražotnēs, pacelšanas ierīces un ratiņi, kas atvieglo transportēšanu uzņēmuma telpās, kā arī patīkamas ēdamzāles mēbeles, kas veicina enerģijas atjaunošanos. Īsumā tie ir produkti, kas veicina labklājību un drošību un palīdz darbiniekiem paveikt darbu pēc iespējas labāk. Šādi izskatās mūsu piedāvājuma klāsts, un ar šāda veida produktiem mēs sniedzam jums iespēju attīstīt savu darba vidi. Ceram, ka izmantosit šo iespēju, lai arī jūs darbā varētu justies brīvi un būt sevis vislabākā versija!

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.