Gudrā noliktava - Kā pie tādas tikt?

Gudrā noliktava - Kā pie tādas tikt?

Vai meklē veidu, kādā uzlabot noliktavas personāla darba efektivitāti? Gudrā noliktava paredz telpu iekārtojumu, kurā viss, tostarp arī darbam nepieciešamais aprīkojums, tiek optimizēts, lai veicinātu gan darbinieku produktivitāti, gan drošību.  

AJ Produkti speciālisti var palīdzēt ar pielāgotiem risinājumiem, optimizējot telpas izmantojumu, loģistiku, un drošības pasākumus tavā noliktavā. Turpini lasīt, lai uzzinātu vairāk par pielāgotiem noliktavas risinājumiem un mūsu piedāvājumu.
Person
Veidojot telpas iekārtojumu, vairums cilvēku domā “šeit un tagad” kategorijās. Turpetī mēs domājam arī par nākotni un iespējamām izmaiņām, tāpēc plānojam telpas iekārtojumu, kas ir elastīgs un ilgtspējīgs vienlaikus.
Johans Elamsons, AJ Produkti Projektu Pārdošana

BUJ

Pielāgojamas plauktu sistēmas un vietu ekonomējoši palešu plaukti optimālam darba procesam. Ergonomiski kravas celšanas ratiņi un vide, kas vispirms ir pakārtota personāla drošībai.
Noliktavas loģistika attiecas uz preču uzglābašanas un to transporta adiminstrēšanu, kā arī iekārtojuma organizāciju noliktavā un saistītajās telpās. 
Darbs ar smagām kravām var negatīvi ietekmēt ķermeņa muskoskeletālo sistēmu. Slodzes ergonomika apzīmē pasākumu kopumu, kura mērķis ir optimizēt darba pozīciju, pārvietošanos un fiziskās slodzes pielāgošanu darbinieku stāvoklim, lai novērstu kaitējumu veselībai.
Palešu plaukti un palešu stendi ir dažādi termini, kuri apzīmē vienu un to pašu objektu. Paletes ar dažādiem produktiem tiek sakrautas viena uz otras atseviškos nodalījumos tā, lai uzglabātu pēc iespējas vairāk palešu, vienlaikus ekonomējot telpu. 
Tipiski noliktavas darbinieka uzdevumi ietver produktu pieņemšanu un izsūtīšanu, produktu transportēšanu un organizācijas uzturēšanu noliktavas telpās, kā arī produktu pakošanu un atkritumu šķirošanu. 
Mūsu produktu klāstā atradīsi visu nepieciešamo, lai radītu patiesi gudru noliktavu, ar reālu pienesmu darba drošībai un produktivitātei. Mūsu projektu pārdošanas personāls palīdzēs izplānot visefektīvāko risinājumu tieši tavam biznesam, turklāt paveiks to bez maksas!

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.