Skarbākais no pārbaudījumiem

Vai meklējat āra mēbeles, kas spēj izturēt arī skarba klimata ietekmi? Tādā gadījumā AJ Produkti risinājums būs piemērots tieši jums! Ja runa ir par āra mēbelēm, tad kvalitāte un izturība ir atslēgas vārdi, kas raksturo mūsu produktus. Jau vairāk kā desmit gadus āra mēbeles ir iekļautas AJ Produkti sortimentā. Šajā periodā mūsu produkti ir pierādījuši savu atbilstību klientu augstajām kvalitātes prasībām gan sabiedriskās iestādēs, gan privātīpašumos.

Nemainīgi augsta kvalitāte

Kas nepieciešams, lai āra teritorijām paredzēts sols spētu izturēt skarbus laika apstākļus? Mēs uzskatām, ka tā ir robusta konstrukcija un rūpīgi izvēlēti materiāli. Piemēram, metāla rāmjiem mēs izvēlamies karsti galvanizētu tēraudu vai alumīniju, bet koka detaļas tiek veidotas no izturīgiem krāsotiem vai ar lāzeri apstrādātiem Zviedrijas priedes dēļiem. Tā rezultātā tiek iegūta kvalitatīva mēbele ar apdari, kam ir gan gaumīgs dizains, gan īpaša izturība pret laika apstākļu ietekmi.

Āra sola tests

Lai pierādītu, ka pilnībā uzticamies savu āra mēbeļu augstajai kvalitātei un izturībai, esam uzsākuši īpašu izturības pārbaudījumu. 2021. gada februārī nosūtījām vienu solu uz Islandi, kur tam gada garumā būs jāiztur Ziemeļatlantijas vētras, ilgstošs lietus, aukstums, sniegs un pat svelmaina saule. Tas kalpos par apliecinājumu tam, ka mūsu āra soli ir labs, drošs un pārdomāts ieguldījums. Tie kalpo īpaši ilgi un neprasa papildu kopšanu, tādējādi ietaupot jūsu laiku un naudu.

 

Sekojiet ziņām no Islandes

Sols tika novietots paredzētajā vietā 2021. gada februārī. Martā valdīja diezgan jauks laiks. Pēc tam ziņas no Islandes sāka vēstīt par zemestrīcēm un vulkānisku aktivitāti.
Vai vēlaties uzzināt, kas notiek ar mūsu soliņu Ziemeļatlantijā? Mēs regulāri sniegsim jaunāko informāciju gan šeit, gan sociālajos tīklos.
Seko jaunumiem!

 

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.