Ratiņi birojam un noliktavai, kas atvieglos tavu darba dienu

Ratiņi birojam un noliktavai, kas atvieglos tavu darba dienu

Parastā darbdienā var būt jācilā gan lieli, gan mazi priekšmeti. Mūsu sortimentā ir pieejami biroja ratiņi un noliktavas rati, kas ideāli piemēroti teju visam neatkarīgi no izmēra, svara un atrašanās vietas. Vairums ratiņu ļauj vienlaikus pārvietot vairākas lietas, turklāt darba augstums palīdz saudzēt muguras veselību. Bet, kā izvēlēties ratiņus savai darba vietai? Lasi un uzzini šajā produktu ceļvedī.
Ratiņi birojam

Lietu pārvietošana birojā

Birojā lieti noder viegli manevrējami ratiņi ne pārāk smagu priekšmetu, piemēram, biroja piederumu, dokumentu un kastu, pārvietošanai. Ja bieži pārvieto vienu un to pašu, dokumentu ratiņi vai mobilas glabāšanas mēbeles varētu būt labs risinājums. Tā var ērti pārvietot visu nepieciešamo un izvairīties no daudzkārtējas priekšmetu iekraušanas un izkraušanas.

Ratiņi ar plauktiem ir viegli lietojams un daudzpusīgs risinājums birojā. Divu vai trīs līmeņu virsmas ļauj ērti pārvietot biroja piederumus, piemēram, kopēšanas papīru.

Dokumentu ratiņos var iekarināt mapes, un tie ir lieliski piemēroti gadījumos, kad birojā glabājas daudz sakārtotu dokumentu, kas bieži jāpārvieto vai kurus vajag viegli nolikt malā, kad ar tiem nestrādā.

Ratiņi iekarināmām mapēm ir īpaši parocīgi, jo ļauj viegli pārvietot stāvus sakārtotas mapes.

Ratiņi ar grozu ir praktiski ratiņi ar vienu vai vairākiem groziem mazāku priekšmetu pārvietošanai. Tie ir ideāli piemēroti sūtījumiem.
Biroja galds

Konferenču un pasākumu telpas, ēdamzāles

Mēbeļu transportēšana ir daudz vienkāršāka, ja ir ratiņi krēslu un galdu pārvietošanai, kā arī salokāmie galdi. Lai mainītu sēdvietu skaitu sanāksmju telpās, konferenču zālēs un gadatirgos vai izstādēs, nav jānopūlas.

Virtuves ratiņi ir ideāls risinājums ēdnīcām, restorāniem un skolu ēdamzālēm. Ēdināšanas ratiņu virsmas ir viegli noslaucīt, un vidē, kur pasniedz ēdienu, tas ir ļoti būtiski.

Noderīgi ir arī dažādu veidu ratiņi ar plauktiem. Tajos var pārvietot kafijas tases, mārketinga vai prezentāciju materiālus u. c.

Nerūsējošā tērauda ratiņus ir viegli uzturēt tīrus, tāpēc tie ir lieliski piemēroti ēdamtelpām, virtuvēm un restorāniem. Augšējā ratiņu platforma ļauj darbiniekiem vieglāk pacelt un nolikt priekšmetus, neliecoties un neriskējot sastiept muguru.

 

Sapulču telpas iekārtošana. Lasi mūsu padomus šeit.
Platformas rati

Ratiņi noliktavām un ražotnēm

Veikalu un noliktavu ratiņi palīdz pārvietot lielākus priekšmetus, un tiem bieži ir tikai viens plaukts. Tie ir ideāli piemēroti lietošanai noliktavu tipa veikalos. Dažiem ratiņiem ir piekare, kas nozīmē, ka platformas augstums mainās atkarībā no kravas svara.

Režģa konteineri ir platformas ratiņi ar divām vai vairākām režģa malām, un tie paredzēti paku un kastu pārvadāšanai. Režģa malas notur kravu vietā, savukārt atvērtās malas atvieglo ratiņu piepildīšanu un iztukšošanu. Ja nepieciešams, iepakojuma konteineru var aizslēgt.

Režģa ratiņi ir ideāli piemēroti dažāda izmēra paku uzglabāšanai un transportēšanai. Tiem ir dažādi izmēri un noņemami sānu režģi, lai atvieglotu paku ievietošanu un izņemšanu.

Plākšņu un lokšņu ratiņi ļauj ērti pārvietot dažādus lokšņu materiālus, piemēram, skaidu plātnes, stikla loksnes, lokšņu metālu vai citas plakanas preces..

Ratiņi komplektēšanai atvieglo komplektēšanas darbu gan noliktavās, gan darbnīcās un ir piemēroti vieglāku preču pārvadāšanai. Dažiem modeļiem ir izvelkamas kāpnes, kas ļauj aizsniegt preces augstākos plauktos.
režģa konteiners uz riteņiem preču pārvadāšana un piegādei
Noliktavas rati ar plauktiem

Ideāls risinājums darbnīcām

Ratiņi kastēm un paplātēm. Plastmasas tvertnes ir lieliski piemērotas nelielu priekšmetu glabāšanai, un riteņi ļauj tās viegli pārvietot

Instrumentu ratiņi jeb pārvietojamās instrumentu atvilktnes ļauj ērti pārvietot darbnīcas rīkus turp, kur tie nepieciešami. Instrumenti nav jānēsā šurpu turpu – tagad tie ir viegli aizsniedzami jebkurā laikā. Instrumentu ratiņu augšējajam plauktam bieži ir gumijas pārklājums – tātad to var izmantot arī kā darbvirsmu.

Masīvāki ratiņi ar darba virsmu ir ideāls risinājums noliktavām un darbnīcām. Ja pastāv risks, ka mantas no ratiņiem var izkrist, izkārto priekšmetus dažādos plauktos vai izmanto modeli ar paceltām sānu malām. Uzglabāšanai var izmantot arī augstākus ratiņus ar vairākiem plauktiem.

Paceļamās platformas ir ideāli piemērotas, lai tos lietotu kā darbagaldus, kā arī smagu priekšmetu pacelšanai un transportēšanai.
Transportēšanas rati
platformu rati

Platformas rati un rati garām precēm

Šāda tipa transportēšanas ratiņi ir pieejami gan vieglāku priekšmetu, gan smagu kravu pārvietošanai. Vienmēr pārliecinies, ka izmanto ratiņus paredzētajai svara kategorijai.

Garu preču ratiņi ir lieliska izvēle smagu, lielu un ļoti garu preču, piemēram, dēļu, cauruļu un stieņu, transportēšanai. Šiem ratiem ir dažādi izmēri un lielākā kravnesība ir 3,5 tonnas.

Industriālie platformas rati ir ļoti dažādi, un tos var izmantot gandrīz jebkurā uzņēmumā. Izturīgākie spēj noturēt svaru līdz 650 kg. Riteņi ar rullīšu gultņiem ļauj bez piepūles pārvietot ratus pat tad, ja tie ir piekrauti ar smagiem priekšmetiem. Plakanvirsmas ratiņi ir pieejami gan ar, gan bez sānu malām.

Saliekami platformas ratiņi ir lieliski piemēroti lielāku kastu un maisu pārvietošanai. Tie ir ideāli tikko atvesto sūtījumu transportēšanai uz noliktavu vai restorāna virtuvi.



Kādēļ tev nepieciešams celšanas aprīkojums? Uzzini šeit.

Rūpējies par sevi!

Saudzē savu muguru un, kad vien iespējams, izmanto ratiņus un celšanas palīglīdzekļus. Tādējādi samazināsi slodzi locītavām un mugurai. Pareizi izvēlēti transportēšanas ratiņi palīdz veidot ergonomisku darba vietu.

Uzzini vairāk par ratiņiem - jautā mums

Ja tev nepieciešams padoms, pirms iegādājies uzņēmumam piemērotākos ratiņus, sazinies ar mums. Mēs ar prieku tev palīdzēsim.


Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Mēs Tev nosūtīsim informāciju par īpašajiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Lūdzu uzgaidi...